Sledujte, jak se pečou Báječné dorty v Las Vegas

Cukrárny v poušti? I to uvidíte v reality show Báječné dorty! V pondělí na Prima love uvidíte další šílenou přípravu nezvyklého přání klientů. Jak vystihnou cukrářky dívčí nevinnost?

Jako každé pondělí uvidíte v Báječných dortech stres, ale i radost z vydařeného, Tentokrát se podíváme do Las Vegas. Město světel nabídne něco, co jste ještě neviděli. Jelikož je v Las Vegas možné všechno, klienti cukrárny Caked k tomu také tak přistupují. Jejich nároky jsou opravdu vysoké.

Největší stres samozřejmě zažívá majitelka cukrárny Caroline. Caroline chtěla být lékařkou, vystudovala chemii a biologii. Přestože plánovala medicínu, na samém začátku zjistila, že ji srdce táhne jinam. Prodala, co měla, a šla na kuchařskou školu. Teď bude muset využít veškerou zručnost a zvládnout dort pro členku armády. Chce sladký výtvor pro přítele, který je hasič a odjíždí do zámoří.

Podívejte se jaké sladké skvosty umí v cukrárně Caked:

Caroline hodlá vytvořit pouštní krajinu. Středobodem bude hasičské auto s tvarohovou polevou a čokoládovými koly. Bude mít blikající světla. Chybět nebude ani stan z mrkvového těsta, písek z grahamového cukru nebo fondánové skály. Takový báječný dort přijde na šest tisíc dolarů.

Jak si povede začátečnická cukrárna?

Cukrárna Custom je nováčkem, funguje pouze rok a půl.Vše ze zdejší dílny vypadá naprosto reálně. Musejí vyrobit dort k narozeninám. Měl by vystihnout přerod patnáctileté dívenky – oslavenkyně – v mladou ženu. Nevinnost bude symbolizovat starodávná bílá komoda složená z korpusů se třemi příchutěmi a realisticky vypadající zrcadlo z cereálií. Dort bude vysoký metr a rodiče zaplatí čtyři tisíce osm set dolarů…

To vše uvidíte v pondělí ve 20.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.