Skandál v americkém talentu: Vydíral Afghánistánem

Show Amerika má talent tento pátek ve 20.15 zažije obrovské dojetí, poté ale velké zklamání. Do talentové show se hlásí lidé s různými osudy. Jedním z nich byl i bývalý voják z Afghánistánu...

Na prkna, která dokážou splnit každý americký sen, se v talentové show objevil i sympatický mladý muž. V kostkované košili a kovbojském klobouku se plaše představil porotě, která má pověst jedné z nejsarkastičtějších v dějinách televizních talentových soutěží.Tim Poe se představil jako bývalý voják, který kvůli zraněním opustil svoji základnu v Afghánistánu.

„Byli jsme s dalšími vojáky čistit domy od munice a najednou přilétl granát. Poranil jsem si záda a granát mi zasáhl i mozek," řekl Tim publiku, které neskrývalo své dojetí. O jeho zranění neměl nikdo pochyb, Tim totiž od té doby silně koktá, ale když zpívá, jeho koktání se zázračně ztrácí. Začal si často zpívat ve sprše a jeho snoubenka Carry ho přemluvila, aby ukázal svůj talent. Publikum i porotce dojal skoro k slzám a Tima s hlubokým respektem pustili do dalších kol...

Odhalení přinesla až americká vláda

Timův příběh zasáhl celou Ameriku. Bohužel stejně tak i jeho nadřízené, kteří se k jeho životnímu příběhu vyjádřili po svém. Minnesotská Národní garda veřejně oznámila, že podle jejich šetření nebyl Tim Poe nikdy zraněn v Afghánistánu.

Jak se zachovají porotci k Timovi, o kterém se dozvěděli, že lhal? Chtěl voják jen obměkčit ve svém rozhodování porotu a davy fanoušků? Na to se můžete podívat v pořadu Amerika má talent v pátek večer ve 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.