Silvestrovský dort - blýskněte se před známými na Silvestra!

Umaštěné chlebíčky vás už nebaví? Zkuste vsadit na něco sladkého během silvestrovského večera /nebo na ranní kocivinu. Máme pro vás recept na jednoduchý dort, kterým můžete oslnit i poslední den v roce.

Na webu Prima ženy můžete několik týdnů sledovat amaterskou cukrářku Míšu, která během náročné péče o dva malé sviště, stíhá dokonce i krásné dorty. Jen tak pro zábavu.

Míša vás ani na konci roku nezklame. Jak sama tato maminka dvou malých dětí říká, na pečení dortů ji baví sladce tvořit a koukat, jak jsou z toho pak děti (a nejen děti) nadšené. Tentokrát se rozhodla připravit dort, který bude na silvestrovském večírku doslova zářit. Připravte se na to, že budete potahovat dort hmotou a silvestrovské překvapení bude vonět po karamelu.

Celý postup krok za krokem můžete najít na webu Prima ženy:

Chcete péct více? Podívejte se i na další návody od Míši:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.