Sherlock se vrací dnes s premiérovou 4. řadou!

Pozor, pozor! Brilantní detektiv je zpátky! Už čtvrtá řada seriálu Jak prosté startuje na Prima Love. Než se do ní pustíte, připomeňte si některé hlavní postavy této vydařené záležitosti – i některé, u kterých je otázkou, zda se do seriálu ještě vrátí.

Holmes – génius s pohnutou historií

Svou kariéru začal na ostrovech, ale nakonec – po drogových peripetiích – zakotvil v New Yorku. Byť se démonů minulosti stále úplně nezbavil, což ho ostatně také pojí i s původní kanonickou postavou Sherlocka Holmese, nadstandardně mu to pálí a má na kontě řadu vyřešených případů, byť ani on není neomylný. S vizáží i charismatem Jonnyho Lee Millera je navíc řádně sexy. Vrau!

Skvělá Joan, která není z cukru

Se škraloupem v profesní kariéře začínal na začátku i “Watson v sukních” – Sherlockova výtečná parťačka Joan Watson. Lékařka, jejíž zrod před seriálem provázela kritika mnohých fanoušků holmesovského fenoménu, totiž přišla o licenci kvůli smrti pacienta. S Sherlockem tedy začínala novou životní etapu – měla na něj dávat nějak tak pozor, nakonec ale začali spolupracovat. Lucy Liu je jako Joan vskutku výtečná!

Thomas Gregson a nová žena

Bez Gregsona by to nebylo ono. Navíc vám můžeme prozradit, že detektiva, jehož dcera se jasně potatila a který se v třetí řadě po více jak 20 letech rozvedl se svou manželkou, čeká nový vztah. Kdo to bude?

Vrátí se Mycroft a Kittty zpátky?

Zatímco s Joan, Sherlockem a Tommym se určitě uvidíte, u některých charakterů, které se v minulosti zapsaly do seriálu, je otázkou, zda se ve čtvrté řadě objeví. Co například Sherlockův brácha Mycroft v podání svérázného Rhyse Ifanse? Či Kitty Winter, Sherlockova chráněnka, která v třetí řadě pátrala po tom, kdo jí způsobil životní trauma, a poté, co dosáhla pomsty, zmizela neznámo kam? Britská herečka Ophelia Lovibond ji ostatně vystřihla skvěle. A co pak teprve Sherlockova láska a nepřítel v jednom Jane Moriarty. Návrat geniální zlodušky v podání představitelky osudových hrdinek Natalie Dormer by byla hodně fajnová záležitost!

Sherlock ostře nastartuje

Začátek čtvrté řady uvedou... nepříjemnosti. Sherlockovi hrozí vězení a s Joan dostanou padáka. Znechucen však není natolik, aby dal vale práci detektiva, hodně ho totiž zajímá několik let starý případ zmizení dvou žen. Nalezne je živé, nebo vyšetřuje vraždy?

4. řadu Sherlocka Holmese: Jak prosté uvidíte ve středu od 20.15 na Prima Love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.