Seznamka po americku: Otec se radí s googlem

Devin Grissomová pochází z Alabamy a jako každá dívka sní o tom, že najde toho pravého. Vybere si mezi deseti jižanskými džentlmeny a deseti kluky muže svých snů? Minulý týden jsme začali a stále pokračujeme.

Americká seznamovací reality show Dokonalý pár nabírá obrátky. Proběhlo další vyřazování a v domě plném mužů zhoustla atmosféra. Zvlášť dva kohouti na jednom smetišti, Tribble a Jason, se po posledním vyřazování začínají pěkně dohadovat. Tribble si totiž myslí, že Jason jenom hraje. Minule vyhodili Codyho, který Jasonovi hodně chybí.

Devin dostane parádní překvapení!

Devin si dává schůzku s Michaelem na farmě. Pojídají čerstvou kukuřici a Michael překvapí Devin polibkem. Svěří se, že se rád kouká na Smallville. Je to ta správná cesta do srdce Devin?

Devonin otec si nápadníky jel také proklepnout, Foto: archiv Prima love

Otec jako hrozba!

Devin je tatínkova holčička, proto potřebuje znát názor na své nápadníky i od jejího otce. Když to oznámí ve vile, chlůapcům tak tropchu zatrne. O jižanských otcích se říká, že jsou velice tvrdí a přísní. Nápadníky to přímo vyděsí, protože už to nebude jen ona, jež bude rozhodovat o tom, jakého muže si vybere.

Devin své muže v každém případě přenechá mile ráda otci, aby si je proklepl. Tatík navrhne, že si vyrazí na závodiště čtyřkolek a tam si s každým zvlášť promluví. Zjišťuje, čím se kdo živí. A má jednu hodně zvláštní otázku: Co bych o vás našel, kdybych si vaše jméno zadal do Googlu?

Další den táta Devin nastíní, co si myslí o jejích nápadnících. Okomentuje každého zvlášť...

Co by zjistil? To se dozvíte ve středu v 17.55 a každý všední den!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 4. 2024

Berani, dnes se vám může přihodit nečekaná finanční událost. Možná budete stát s otevřenou obálkou v ruce a nebudete schopni slova. Ať už se jedná o nečekaný bonus, dárek nebo překvapivou dividendu z akcií, investujte peníze moudře. V poslední době jste utratili spoustu peněz a bylo by dobré, abyste začali doplňovat bankovní konto.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.