Sexy Brit na scéně! Kdo je "hvězdný doktor" Rush?

Žádné plány na páteční večer? Nesmutněte a pusťte si Prima love! Každý týden tu na vás čeká britský kocour Tom Ellis! Není pochyb, že tenhle fešák v seriálu Rush těší nejen celebrity, které k němu chodí "na tajňačku" pro pomoc, ale i oči řady fanynek. Poznejte novice Primy love!

Další díl seriálu Rush uvidíte v pátek od 22.20 na Prima love.

Proslavil ho sitcom

V jednom z nejmenších měst Velké Británie, velšském Bangoru (jehož další slavnou rodačkou je mimochodem třeba zpěvačka Duffy), přišel Tom na svět v roce 1979. O víc jak 20 let později se pak během prvních hereckých hereckých zářezů nevyhnul britské nekonečné soap opeře East Enders, s Miou Kirshner a Heather Graham si střihl roli i v průměrné romantické komedii o "tikotu biologických hodin" Zbouchni mě či značně vydařené leč nešťastně zaříznuté seriálové mysteriózní záležitosti Vyhaslí.

A pak se na něj usmálo herecké štěstí! Naprostou trefou do černého se totiž stal sitcom Miranda o patáliích potrhlé, smůlou a trapasy provázené třicátnice, která miluje jistého Garyho, jímž byl právě Ellis.

Po tomhle přelomu jste Toma mohli vidět třeba ve dva roky starém snímku Hra na vraždu z cyklu případů Hercula Poirota či fantasy Once Upon a Time, loni pak přišel na scénu doktor Rush... A pozor! Příští rok bude pořádně sexy v hlavní roli seriálu americké stanice ABC Lucifer, k němuž napsal scénář sám Neil Gaiman!

Slavný kámoš

Mimochodem víte, který další známý britský fešák je nejlepší Ellisův kámoš? James McAwoy! Hvězda snímků Wanted nebo Pokání navíc Ellise seznámila s jeho budoucí (a dnes už i bývalou) manželkou Tamzin Outhwaite. A v roce 2006 mu McAwoy vstup do manželství i odsvědčil... S Outhwaite má Ellis dvě dcery – sedmiletou Florence a tříletou Marnie. Už krátce po narození druhé dcerky se však manželé odloučili. Důvod? Tamzin si nenechala líbit manželovu nevěru...

Seriálová trable

S pikantní osobní záležitostí se tentokrát ostatně potýká i jeho seriálový doktor William Rush! Ono vyspat se s novou manželkou svého otce totiž není úplně sranda... A do toho ještě bizarní případ policisty, kterého kolega probodl kulečníkovým tágem! Bude na co se koukat!

Rush uvidíte v pátek od 22.20 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.