Sexuální skandál a korupce ve vysoké politice

Na Prima LOVE přichází vynikající právnické drama Dobrá manželka.

Oblíbili jste si Dextera na sesterské stanici Prima COOL? Prima LOVE vám přináší Alicii Florrickovou v seriálu Dobrá manželka, které budete také zaručeně fandit, protože i ona vezme osud do svých rukou! Že vám tenhle seriál nic neříká? Ještě jednou se pořádně zadívejte na hlavní hrdinku, představte si hřívu plnou kudrlin a věčně utopenou duši v pohledu neodolatelného George Clooneyho v seriálu Pohotovost, kvůli kterému Julianna Marguliesová podle scénáře málem spáchala sebevraždu.

Teď po letech přichází v perfektně střižených kostýmcích, vyhlazených vlasech a s mnohem sebevědomějším výrazem. Její manžel, vysoce postavený státní návladní Chris Noth (známý jako Pan Božský ze seriálu Sex ve Městě) je obviněn ze sexuálního skandálu.

Jako vystudovaná právnička se vzdala vlastní kariéry, věnovala se rodině a žila ve zlaté kleci, takže po třinácti letech pro ni není snadné vrátit se do pracovního procesu.

Musí začít od „píky“ a má štěstí, že ji přijmou jako advokátní koncipientku do prestižní chicagské právnické firmy Stern, Lockhart & Gardner. Pomoc a radu Alicii nabídne i prvotřídní advokátka firmy Diane Lockhartová (Christine Baranski, známá z filmu Mamma Mia!).

Seriál má u kritiků velký úspěch, získal osm nominací na cenu Emmy, čtyři nominace na Zlatý glóbus a čtyři nominace na cenu Screen Actors Guild (SAG). Představitelka Alicie Florrickové Julianna Marguilesová vyhrála Zlatý glóbus za nejlepší televizní herečku v roce 2010 a SAG Award v roce 2010 a 2011.

První řada seriálu Dobrá manželka odstartuje premiérově už ve čtvrtek 9. června ve 20.40 na Prima LOVE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.