Sex ve městě: Kdo je tajemný pan Božský?

Dokážete si vybavit, jak se pan Božský vůbec jmenuje? Možná velmi těžko, a to proto, že celé jeho jméno zazní až v úplně posledním díle, přestože se pan Božský objevil už hned v první epizodě. Jako tajemný charismatický cizinec pomáhá Carrie posbírat na ulici vysypanou kabelku.

Vášnivě to mezi nimi zajiskří, ale pak se jen náhodně potkávají, než dojde k prvnímu, i když nepovedenému rande. Přezdívku „pan Božský“, která v originále zní „Mr. Big“, si dovedeme vysvětlit: objekt Cariiny touhy je úžasný, ale nezkrotitelný, a o společné budoucnosti s ní ani s žádnou jinou neuvažuje; jejich vztah provázejí neustálé rozchody a opětovná sblížení.

Největší zlom přichází, když si Božský k sobě najde mladou paní Božskou. Carrie je tímto jeho krokem naprosto zničená. Nedokáže si vysvětlit, proč právě Natasha, a ona ne. Po mnoha zklamáních ale nakonec i Carrie najde přitažlivého partnera, truhláře Aidana Shawa… Bude to konečně ten pravý?

Šedesátiletý Božský a jeho opravdový život

Christopher „Chris“ David Noth je nyní už skoro šedesátiletý americký herec, který je známý díky seriálům Zákon a pořádek nebo Dobrá manželka. Idolem mnoha žen se stal však zejména díky světovému fenoménu Sex ve městě. Co mají Chris a Božský společného? Zejména dlouhou cestu za opravdovou láskou. Chris Noth na svoji vyvolenou čekal až do svých 47 let, kdy se seznámil v newyorském baru se servírkou Tarou Wilson. Oženil se s ní asi o deset let později, a to až poté, co jejich syn oslavil 4 roky. Nyní podle svých slov žije běžným rodinným životem a s hvězdami seriálu Sex ve městě Sarah, Kim, Kristin ani Cynthií se nijak pravidelně nevídá. "Pane Božský" ho ale lidé na ulici oslovují dodnes.

A Božského jméno? Těžký oříšek, že? John James Preston.

Do kterého klubu se přidáte vy Božský, nebo Aidan? Další osudy Carrie na Prima love uvidíte každý všední den 22.20.

Víte o tom, že pan Božský má i svůj film? Více se dozvíte TADY.

Kristýna Lavická

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.