Sex ve městě: Kdo je tajemný pan Božský?

Dokážete si vybavit, jak se pan Božský vůbec jmenuje? Možná velmi těžko, a to proto, že celé jeho jméno zazní až v úplně posledním díle, přestože se pan Božský objevil už hned v první epizodě. Jako tajemný charismatický cizinec pomáhá Carrie posbírat na ulici vysypanou kabelku.

Vášnivě to mezi nimi zajiskří, ale pak se jen náhodně potkávají, než dojde k prvnímu, i když nepovedenému rande. Přezdívku „pan Božský“, která v originále zní „Mr. Big“, si dovedeme vysvětlit: objekt Cariiny touhy je úžasný, ale nezkrotitelný, a o společné budoucnosti s ní ani s žádnou jinou neuvažuje; jejich vztah provázejí neustálé rozchody a opětovná sblížení.

Největší zlom přichází, když si Božský k sobě najde mladou paní Božskou. Carrie je tímto jeho krokem naprosto zničená. Nedokáže si vysvětlit, proč právě Natasha, a ona ne. Po mnoha zklamáních ale nakonec i Carrie najde přitažlivého partnera, truhláře Aidana Shawa… Bude to konečně ten pravý?

Šedesátiletý Božský a jeho opravdový život

Christopher „Chris“ David Noth je nyní už skoro šedesátiletý americký herec, který je známý díky seriálům Zákon a pořádek nebo Dobrá manželka. Idolem mnoha žen se stal však zejména díky světovému fenoménu Sex ve městě. Co mají Chris a Božský společného? Zejména dlouhou cestu za opravdovou láskou. Chris Noth na svoji vyvolenou čekal až do svých 47 let, kdy se seznámil v newyorském baru se servírkou Tarou Wilson. Oženil se s ní asi o deset let později, a to až poté, co jejich syn oslavil 4 roky. Nyní podle svých slov žije běžným rodinným životem a s hvězdami seriálu Sex ve městě Sarah, Kim, Kristin ani Cynthií se nijak pravidelně nevídá. "Pane Božský" ho ale lidé na ulici oslovují dodnes.

A Božského jméno? Těžký oříšek, že? John James Preston.

Do kterého klubu se přidáte vy Božský, nebo Aidan? Další osudy Carrie na Prima love uvidíte každý všední den 22.20.

Víte o tom, že pan Božský má i svůj film? Více se dozvíte TADY.

Kristýna Lavická

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.