Ségra seriálové Kůstky Zooey Deschanel se stala maminkou!

Ve znamení velké změny a radostné události byl minulý týden u Zooey Deschanel. Šestatřicetiletá herečka a hvězda seriálu Nová holka se stala maminkou! Další díl seriálu Nová holka uvidíte každý všední den ve 12.20 na Prima love.

Jak jsme vás informovali už před pár měsíci, ukázalo se, že sestra seriálové Kůstky se po roce vztahu s televizním producentem zaláskovala na sto procent. Zooey si se svým vyvoleným pořídila dítě. Herečka z Kalifornie ale převezla všechny ostatní v čele s médii. Všechno udělala pěkně potají!

Co se narodilo?

Nedávno se objevila informace, že Zooey porodila holčičku. Jméno novopečení rodiče sice zatím neprozradili, malá by však podle oficiálních zpráv měla být zdravá a překrásná.

Malé velké překvapení

Se zprávou (nikoliv fotkou!) o narození malé však Zooey vyslala do světa ještě jednu překvapivou informaci – že je vdanou paní. S producentem Jacobem Pechenikem se měli vzít nedávno během supertajného svatebního obřadu. Zprávu o zasnoubení přitom Jacob a Zooey v lednu oznámili právě s prozrazením, že je Zooey těhotná. Pro herečku to byla druhá svatba, poprvé se v roce 2009 provdala za muzikanta Bena Gibbarda. Ovšem už koncem roku 2012 se rozvedli.

U Deschanelů je letos plno!

U Deschanelových je přitom letos extra radostný rok. Počátkem června totiž porodila druhého syna i Emily, starší ségra Zooey, kterou můžete na Prima love vídat ve Sběratelích kostí. Je tedy pravděpodobně jen otázkou času, kdy se dvě mámy s kočárky dostanou na nějaké společné procházce do hledáčku fotografů. A Em bude mít pro mladší ségru nejspíš spoustu vychytávek a rad.

Přejeme hodně štestí!

Další díl seriálu Nová holka uvidíte ve středu ve 12.20 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.