Sběratelé kostí slaví 200. díl oslavou mistra Hitchcocka!

Tohle bude milé! Tvůrci seriálu Sběratelé kostí tentokrát cestují popkulturou a v rámci speciálního dílu si připraví něco velice zvláštního. Na co se můžete těšit? Jubilejní 200. díl seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Pocta pašákovi

V úterý na televizní obrazovce neuvidíte nic menšího než poctu slavnému režisérovi Alfrédu Hitchcockovi. Tvůrci oblíbeného seriálu vsadili na retro atmosféru a (nejen) Kůstku a Boothe “hodili” do Hollywoodu 50. let. Vytáhněte rtěnky a sukně se spodničku. Tohle bude hodně šik.

Hitchcock kam se podíváš

Nicméně autoři seriálu točícího se kolem superchytré patoložky a neméně hustého agenta FBI nejsou první (a patrně ani poslední) tvůrci, kteří do svého počinu vložili odkaz na mistra hororu. Poklonu po svém vystřihli třeba autoři seriálu Castle na zabití, který jste též mohli vídat na Prima love. Ti jeden z dílů stylizovali jako slavný Hitchockův snímek Okno do dvora. Ke stejnému snímku tak trochu odkazuje i 9 let starý film Disturbia se Shiou La Beoufem a Carrie-Anne Moss v hlavních rolích.

Sběratelé kostí slavili 200. díl, Foto: archiv Prima

Trocha právničiny

Ovšem právě kolem snímku Disturbia vznikl i rozruch, neboť vydavatelství původního příběhu autora Cornella Woolriche, z něhož měl Hitchcock vycházet, podalo žalobu na studio Dreamworks. Důvod? Společnost se nedohodla ohledně práv. Soud ale nakonec rozhodl, že studio nic dodatečně doplácet nemusí, neb se film od povídky dostatečně liší.

Ale zpátky ke Kůstce a Boothovi. Copak je asi čeká?

Uvidíte už v úterý od 20.15 na Prima love v dalším díle premiérové řady seriálu Sběratelé kostí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.