Sarah Jessica Parker přichází s novou kolekcí bot!

Seriál Sex ve městě sice proslavil boty Manola Blahnika, ale Sarah Jessica Parker po jeho skončení přišla s vlastními modely. 28. února si můžete objednat její lodičky z nové kolekce bot, které sama navrhla. A ceny jsou poměrně příznivé.

Hvězda seriálového fenoménu Sex ve městě, který můžete sledovat každý všední den na Prima love ve 21.15, stejně jako její nejslavnější hrdinka Carrie Bradshaw koketuje dost významně s módou. A nestydí se za to. Během seriálu vytvořila Sarah Jessica Parker vlastní řadu konfekce, která ale s hvězdným startem neslavně vyhasla. Několik parfémů s jejím jménem však mělo úspěch.

Po konci seriálu už to vypadalo, že o Sarah Jessice Parker budeme číst jako o hvězdě, která už se ze své nejslavnější role nevyhrabala. Překvapila nás všechny. Jako producentka spolupracuje na filmech Sex ve městě, ale objevuje se i jako herečka v romantických komediích. A dokonce vážně plánuje i další překvapení pro milovníky a milovnice legendárního seriálu.

Mám ráda svoje peníze, když je můžu vidět viset ve svém šatníku

Sarah se však módy nikdy nevzdala. I bez filmových kamer dál brázdí newyorské chodníky na smrtonosně vysokých jehlách. Nejlépe s červenou podrážkou. Její láska k botám přebila dokonoce i již zmiňované parfémy. Vloni poprvé předvedla svou autorskou kolekci bot. Po roce se Sarah Jessica Parker vrací na místo činu s další. A pokud čekáte módní výstřelky, které si tak ráda obouvala v seriálu, jste vedle. Sarah má na boty náročnější požadavky: "Věřím v kvalitu a nadčasovost. Kolekci jsem tvořila s vírou, že ženy budou mé boty nosit několik sezon," vysvětluje.

Sedmdesátá a osmdesátá léta jako klasika

A opravdu, pokud se podíváte do galerie, uvidíte klasické lodičky, které se objevují v několika dekádách dvacátého století. "Beru si inspiraci ze svého života. Od copánků, které pletu svým dcerám, až po pozdní sedmdesátá léta, jež se pomalu probouzejí do let osmdesátých," popisuje svoji kolekci, která hýří barvami a různými druhy ženských sandálů. Jedny připomínají doby, kdy dámy kouřily se špičkou ve vybraných nočních klubech, další jsou třeba klasické barevné lodičky k legínám, ke kterým neodmyslitelně patřila špatně udělaná trvalá.

Jednou z dobrých zpráv pro nás obyčejné smrtelnice je, že pokud budeme opravdu chtít, obuv značky SJP si budeme moci pořídit i my. Boty v cenové relaci v přepočtu od 3 do 10 000 korun 28. února uvidí světlo světa v on-line obchodu Nordstorm, který zboží posílá i do České republiky.

Jak je kombinovat? Zkuste být monochromatické a nebojte se třásní!

Nevkus osmdesátých let však se Sarah nechme doma. Barevné lodičky kombinujte s jarní kolekcí, která dává obrovský prostor jednomu dominantnímu prvku. Monochromatický outfit, který znamená to, že budete oblečená od hlavy až k patě do jedné barvy, můžete využít právě pro výrazné doplňky. V létě bude monochromatickým outfitům vládnout hlavně bílá. Střevíčky, v kterých se tančil charleston, můžete obout k šatům s třásněmi. Ty připomínají elegantní dvacátá léta i indiánskou kulturu a budou hrát toto léto prim.

Pokud hodláte zainvestovat anebo se jen pokochochat, můžete se inspirovat vývojem Carrie Bradshaw:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.