Samantha Jonesová mi zkomplikovala milostný život, tvrdí její představitelka

Inteligentní blond dračice, která ví, co chce – to je Samantha Jonesová z kultovního seriálu Sex ve městě. Okolo prstu si dovede omotat kdekoho, má styl jak hrom a stala se inspirací pro spoustu fanynek po celém světě. Její představitelce Kim Cattrall však postava nepřinesla jen úspěch a slávu.

Další díl seriálu Sex ve městě uvidíte ve středu od 22.15 na Prima love.

Dlouho nerandila

Před nedávnem se totiž osmapadesátiletá herečka médiím svěřila, že jí kultovní role v Sexu ve městě řádně zkomplikovala milostný život. Kim, která se v roce 2004 rozvedla se svým svým třetím manželem, to totiž s randěním a navazováním vztahů nemá tak jednoduché, jak by se mohlo zdát.

Přilepená Samantha

Problém je, že si Samanthu s herečkou samotnou (nejen) nápadníci ztotožňují. Šarmantní dáma pro časopis Standard Issue mimo jiné uvedla, že je velmi těžké někomu důvěřovat. Řada mužů se totiž chce s Kim vyfotit nebo setkat proto, aby zapůsobili na jiné ženy. A ač má na kontě řadu jiných rolí, Samantha je prostě přebíjí. Vyrovnat se s vlivem kultovní postavy prostě není jednoduché.

Nový seriál

Naštěstí má po finiši Sexu ve městě Kim i další role. V současnosti například září v kanadské černokomediální sérii Sensitive Skin. Její hrdinka ztratila chuť do života a se svým dlouholetým manželem se snaží změnit svou cestu. První série začala loni v červnu a později producenti odklepli i druhou řadu. Seriál získal 6 nominací na Canadian Screen Awards a proměnil čtyři, takže slušný počin.

Další díl Sexu ve městě uvidíte ve středu ve 22.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.