S Fran se neloučíme. Začíná seriál Manžel k pohledání!

Chůva k pohledání sice končí, ale my se s bláznivou Fran rozhodně neloučíme. Můžete ji dál sledovat na Prima love dnes už v 19:50 v novém seriálu Manžel k pohledání. A že Fran ho má! Ten její je totiž homosexuál...

O co jde? Zkusme to brát jako takové nenápadné pokračování Chlůvy k pohledání. Když se květinářka z Los Angeles Fran Lovettová (Fran Drescherová) po osmnácti letech manželství dozvídá, že její manžel je gay, je v šoku. Fran je v šoku a běží za rodiči, Dori a Glenem, kteří se jejímu oznámení nediví, neboť jim byla Peterova orientace jasná už na svatbě. Fran zjišťuje, že byla jediná, kdo si náznaků nevšímal, ale když se ohlédne zpět, tak jí dojde, že byla slepá. Peterovo (John Michael Higgins) doznání přirozeně vede k rozvodu. Ale protože bývalí manželé na tom nejsou finančně nejlépe, zůstávají spolu bydlet v jednom domě. Z nelehké a doopravdy zlomové životní situace tak najednou začne vyplývat řada nečekaně veselých příhod. Fran se snaží porvat s úplně novými zákonitostmi starého vztahu a zároveň si najít nového muže.

Po šesti měsících jde Fran s kamarádkou Judi na koncert, kde se seznámí s Elliotem a přijme jeho pozvání na večeři. Peter je zaskočen, neboť nebyl připraven, že by Fran mohla randit.

Tvůrci Chůvy k pohledání tvoří ze svého života

Seriál Manžel k pohledání má na svědomí bývalý herecký, producentský a scenáristický pár Fran Drescherová a Peter Marc Jacobson, kteří vymysleli také úspěšný sitcom Chůva k pohledání. Novější Manžel k pohledání je inspirovaný jejich vlastními zkušenostmi. Drescherová a Jacobson spolu randili už na střední škole. Vzali se v roce 1978. O jednadvacet let později v roce 1999 se rozvedli.

Jacobson o něco později prozradil, že je gay a Drescherová s ním zůstala v přátelském vztahu. Po dobrých zkušenostech s Chůvou k pohledání se rozhodli zacílit na hit založený na jejich vlastních zkušenostech. Navzdory tomu, že Drescherová se původně chtěla na novém seriálu podílet jenom jako scenáristka a producentka, nakonec přijala hlavní roli.

Manžela k pohledání uvidíte už dnes na Prima love v 19:50!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.