Rizzoli & Isles se loučí s kolegou

V ponurém duchu se nese čtvrteční díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně. Jane a Maura se musí rozloučit se svým kolegou. Dívejte se ve čtvrtek od 20.15 na Prima love.

Tragická nehoda

Pátá řada totiž odstartovala tragédií – právě v prvním díle premiérové série zahynul kolega Jane Rizzoli Barry Frost. Osudnou se mu stala autonehoda a v aktuálním díle se kolegové chystají na jeho pohřeb. Tvůrci seriálu byli nuceni reagovat na tragédii, která se skutečně stala. Právě představitel Frosta Lee Thompson Young totiž loni v srpnu spáchal sebevraždu. Mladý herec trpěl bipolární poruchou. Bral sice léky, ale trpěl také dlouhodobými depresemi, kterým už dále nedovedl čelit. Bylo mu 29 let.

Ztráta paměti

Vedle seriálového pohřbu však čeká Mauru Isles a Jane Rizzoli i další zapeklitý případ. Na policejní stanici totiž přijde dívka v zakrváceném oblečení trpící ztrátou paměti, nepamatuje si vůbec nic. Je však přesvědčená, že spáchala vraždu. Má dívka, která zapomněla i vlastní jméno, pravdu, nebo se sama stala obětí cizích nekalých úmyslů? Maura a Jane to tentokrát opravdu nebudou mít jednoduché.

Novinka páté série

A na závěr něco výrazně příjemnějšího. Na konci čtvrté série zjistila Jane Rizzoli, že je těhotná, a už v prvním díle jí jiný stav přinesl nějaké změny. Jak se neohrožená a svérázná policistka popasuje s touto zbrusu novou životní zkušeností?

Dvě vyšetřovatelky uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Prima love.

(-nov)

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.