Seriály a filmy

30. listopadu 2016 22:00

Petra Kloidová

Rizzoli & Isles: Maura přivítá nového kolegu!

Vraždu mladé dívky tentokrát musí vyřešit super dvojka – Jane Rizzoli a Maura Isles. A problém má tentokrát i Frankie Rizzoli… První díl 6. řady seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte už ve čtvrtek od 20.15 na Primě LOVE.

Jak souvisí incident v metru s vraždou?

Ale začněme u Frankieho… Zdá se, že mladší brácha Jane má průšvih, neboť během akce zabil neozbrojeného muže v metru. Ale je opravdu všechno takové, jak se zdá být? Jeho starší sestra mezitím řeší smrt mladé dívky… Smrt, která s incidentem v metru možná souvisí.

Maura uvítá nového stážistu

Maura Isles má mezitím na starost příjemnější záležitosti. Na pitevnu jí totiž přichází nová, živá postava – lékař Kent Drake, který má za sebou službu v Afghánistánu. Drakea ztvárnil Adam Sinclar. Tmavovlasý fešák pochází z Evropy, konkrétně ze Skotska. Zakotvil nicméně u kalifornských břehů. S manželkou žije ve Venice a vychovávají spolu dva syny. Sinclair si zahrál například v seriálech Mile High, Den trifidů nebo Lip Service.

Jaký byl první den natáčení?

O nástupu do seriálu řekl, že byl velice nervózní: "Byl jsem velice nervózní, dostal jsem scénář pár dní předem a připravil jsem se dokonale. První den jsem měl hned tři scény, které jsem uměl nazpaměť. Celý štáb byl ke mně laskavý a podporoval mne jako nováčka," prozradil Adam Sinclair něco málo o atmosféře natáčení seriálu.

Adam se také nechal slyšet, že právě jedna ze scén, kterou natáčel jako první, byla velice vtipná a je to jeho nejoblíbenější scéna vůbec. Jaká přesně to byla, si však nechal pro sebe, aby neovlivňoval fanoušky seriálu.

Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Primě LOVE!

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.