Seriály a filmy

27. července 2016 22:00

Petra Kloidová

Rizzoli and Isles: Angie se vyfotila se seriálovou rodinou

Momentky se svou skutečnou rodinou, především s třemi dcerami, dává Angie Harmon na svůj instagramový účet pravidelně. Tentokrát si však vzpomněla i na své seriálové příbuzné. S kým má láskyplné fotky za “Jane Rizzoli”?

Další díl seriálu Rizzoli and Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20:15 na Prima Love.

Bláznivá momentka

To by bylo, aby Angie zapomněla na svou seriálovou, temperamentní a trochu svéráznou máti Angelu. Fotkou s herečkou Lorraine Bracco se Angie pochlubila před týdnem a kousek. A že to dámám slušelo! Ostatně podle Angie je to nejzábavnější společná fotka za 7 roků spolupráce.

Malý bráška ze seriálu

A došla řada i na “malého bratra” Frankieho. Byť tentokrát se Jane rozhodla zapózovat výrazně seriózněji - ostatně oba se fotili v pracovním.

Další díl seriálu Rizzoli and Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20:15 na Prima

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.