Seriály a filmy

28. července 2015 22:00

Petra Kloidová

Retro: Ségra seriálové Kůstky si zahrála v klipu Offspring

Je roztomilá, nekonveční a zábavná. Zooey Deschanel je prostě hvězda seriálu Nová holka. Než se pobavíte u dalšího dílu, naservírujeme vám pár perliček ze života této sympatické krásky, jejíž ségra Emily pro změnu na Prima Love válí ve Sběratelích kostí.

Další díl seriálu Nová holka uvidíte každý všední den od 12:20 na Prima Love.

Má to za pár

Na start jedna „aktuální“. Zooey přibrala! Ale nebojte, plánovaně! Pětatřicetiletá herečka je v současnosti v pokročilém stupni těhotenství a těší se na prvního potomka. Ten bude jen o pár měsíců mladší než druhý syn Emily Deschanel, který se narodil v červnu. To trefili!

Svatba za rohem

Od počátku roku je za otce svého dítěte, Jacoba Pechenika, Zooey taky zasnoubená. Obojí přitom vzali hopem - herečka a producent se totiž, během natáčení filmu Rock The Kasbah, dali dohromady teprve minulý rok. Takže fofr. Zooey už má za sebou jeden rozvod, její manželství s muzikantem Benem Gibbardem trvalo pouhé tři roky. I přes zasnoubení však s organizací druhé svatby patrně nespěchá a zřejmě si ji hodlá užít bez břicha.

Pařba s punkáčema

Už je to 16 let, co se, tehdy mladičká, Zooey objevila v klipu tehdy superpopluární punkové party Offspring. Na videoklip k tracku She´s Got Issues (Ona má trable), kde má Zooey zářivě červený účes a 19 roků můžete mrknout

Všestranný talent

Zooey je přesně ten typ dámy, které „jen“ herectví nestačí. Krom účinkování před kamerou totiž taky dobře a ráda zpívá, muzicíruje a songy si i píše. Posbírala taky zkušenosti v modelingu a krom toho fušuje i do produkce. Spoluzakládala také web „pro ženy“ HelloGiggles zaměřený na ženské čtenářky.

Další díl seriálu Nová holka každý všední den ve 12:20 na Prima Love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.