Prima love tento týden představí dvě seriálové premiéry!

Dvanáctý týden roku 2016 nabídne televizní kanál dva premiérové seriály. Ačkoliv jsou příběhy kolegyň Rizzoli a Isles už divákům známé, Prima love pokračuje šestou řadou. A v sobotu uvidíte americký seriál Cizinka.

Na webu Prima love už jsme vám americký seriál zavánějící fantasy a sci-fi představovali. Cizinka sklízí úspěchy nejen u televizních diváků, ale i u odborných kritiků. Cizinku uvidíte již tuto sobotu ve 22.15 na Prima love.

Statečná zdravotní sestra Claire se za záhadných okolností dostává z roku 1945 na Skotskou vysočinu poloviny 18. století. Tam se ocitne uprostřed krvavých střetů i krutých intrik a její srdce rozervou dvě historické éry a dva muži.

Seriál, který tu ještě nebyl – Cizinka

Silná schopná žena uprostřed mužského světa stále zůstává na televizní obrazovce vzácností. A i když se na první pohled může zdát, že Cizinka má blízko k zidealizovaným romantickým pohádkám, opak je pravdou. Tento seriál není žádná sexuálně explicitní historická povídačka. Hlavní hrdinka Claire je sebevědomá a prostořeká, vyjadřuje se přímo – co na srdci, to na jazyku, okouzluje místní válečné náčelníky, zvládá amputace na válečném poli a rozhodně se umí napít.

„Cizinka je seriál, jaký tady ještě nebyl,“ říká Ronald D. Moore. „Je to zajímavý dobový příběh se špetkou cestování v čase. A je to vcelku dost epické dobrodružství.“

Seriál Cizinka vznikl podle úspěšných knížek spisovatelky Diany Gabaldon. Jejich hlavní hrdinku si fanoušci zamilovali už před 25 lety, kdy vyšel první díl. Cizinku převedl na televizní obrazovku producent a scenárista Ronald D. Moore, který je podepsaný pod slavnými sci-fi seriály Battlestar Galactica, Star Trek: Nová generace, Star Trek: Hluboký vesmír devět a Star Trek: Voyager.

Cizinku uvidíte v sobotu ve 22.15 na Prima love!

Šestá řada Rizzoli a Isles přinese nového záporáka

Vraždy na pitevně s průvodkyněmi Rizzoli a Isles pokračují úspěšnou šestou řadou. Tématem šesté série se stala rodina v užším i širším smyslu a s ní spojené problémy. Rizzoliová a Islesová se také zhruba v polovině nových epizod poprvé setkají s novým záporákem, se kterým se budou muset potýkat až do poslední epizody.

Během šesté řady se můžete těšit na plno zajímavých nových případů. Nebojácná a svérázná policejní vyšetřovatelka Jane Rizzoliová (Angie Harmonová) a za všech okolností elegantní patoložka doktorka Maura Islesová (Sasha Alexanderová) si budou muset poradit s krádeží drahého uměleckého kousku nebo emociálně náročnou vraždou jednoho z vlastních kolegů.

Rizzoli a Isles uvidíte tento čtvrtek na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.