Prima love slaví 3. narozeniny s novou grafikou!

Od března se mohou diváci na obrazovkách Prima love setkávat s novými grafickými jingly, které připomenou, že jsou to 8. března tři roky, kdy pro ně začala televize vysílat.

Diváci se mohou těšit na pohodové, barevné jingly s padajícími konfetami a s příjemnou narozeninovou hudbou. V březnu se na Prima love sice slaví, ale zároveň mohou diváci opět posílat svoje fotografie, tentokrát na téma jaro a Velikonoce. I nadále to budou oni, kdo bude spoluvytvářet grafickou podobu Prima love.

Vysoká míra interaktivity televizní stanice s diváky je na českém trhu unikátním jevem. Diváci se tak stávají tvářemi Prima love a přímými účastníky vysílání.

Pojďme si tři roky naší televize ve stručnosti připomenout.

Televize Prima love spustila svoje vysílání 8. března 2011 na Mezinárodní den žen. Původně byla televizí cílenou výhradně na ženy, postupně se ale otevřela pro každého, kdo má rád dobré komediální seriály, kvalitní detektivky a skvělé reality show. Stala se televizí pro všechny, kteří se chtějí bavit a také se něco nového dozvědět.

K oblíbeným hrdinkám ze Sexu ve městě, k sympatické Ally McBeal, upovídané Fine z Chůvy k pohledání a pohotové Rebě z Deníku zasloužilé matky postupně přibývala nová jména a další oblíbené pořady.

Milí diváci Prima Love, děkujeme!

Zamilovali jste si Božské, Báječné i Úžasné dorty. Špičkové kontroverzní seriály Tráva a Láska je láska. Baví vás Sběratelé kostí a Castle na zabití. Vaříte s úžasným Jamiem Oliverem a smějete se historkám ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku.

A úspěšní jste i vy sami. Vaše fotografie jsou už půl roku neodmyslitelnou součástí grafické podoby naší televize. A tuto spolupráci budeme rozvíjet. Jsme rádi, že Prima love přináší potěšení vám a vy dáváte radost jí.

Děkujeme a slavte s námi! Prima love, spojuje nás…

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.