Prima LOVE na Prague Fashion Weekend

Milé dámy, Prima LOVE vás zve na jedinečnou módní show – Prague Fashion Weekend, která se uskuteční tento víkend v Praze v Pařížské ulici a okolí. Připravili jsme pro vás LOVEly dárky, koutek líčení a další překvapení.

V našem stánku se na vás budeme těšit v sobotu i v neděli od 12 do 18 hod. v Pařížské ulici u č. 5. Naše růžové hostesky vás ke stánku rády zavedou.

Prima LOVE pro vás připravila na sobotu i na neděli koutek líčení, kde vám budou k dispozici dvě profesionální vizážistky, které vás nalíčí v duchu nejnovějších trendů kosmetikou Bobbi Brown. Veškeré korektory, podkladové báze a pudry vytvořené Bobbi jsou vyráběny ve žlutavých odstínech, které přesně odpovídají barvám pokožky. Vypadají tedy přirozeně a udají tón líčení, které bude následovat. Barvy pro líčení očí, tváří a rtů jsou nadčasové a vyráběné tak, aby se žena mohla nalíčit tak jemně či tak výrazně, jak bude sama právě chtít. Štětce i ostatní nástroje pro líčení jsou zcela profesionální kvality – ty samé používá Bobbi při focení a při módních přehlídkách.

V našem stánku se také v odpoledních hodinách objeví známý stylista Honza Pokorný, který byl u výběru dvaceti nejzdařilejších fotografií do druhého kola soutěže se seriálem Sex ve městě. Divačky se na nich stylizovaly do Carrie, Mirandy, Charlotte nebo Samanthy. Čtyři výherkyně si užijí víkend v New Yorku, ubytování v luxusním hotelu, dostanou pořádný balík peněz na nákupy a po svém boku budou mít jako osobního stylistu právě Honzu Pokorného. Výherkyně vyhlásí po 17. hod. na jednom z nejdelších mol v Evropě moderátorka Prague Fashion Weekend – Klára Vystisková.

Na Prague Fashion Weekend se kromě zkrášlování pod taktovkou Prima LOVE můžete těšit na módní přehlídky světoznámých značek. V sobotu se představí nejlepší modely od domácích i zahraničních návrhářských špiček a v neděli pak vybrané modely značek sídlících v Pařížské ulici a okolí. Program Prague Fashion Weekend najdete na stránkách www.praguefashionweekend.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.