Prima LOVE má nominaci na ceny US PromaxBDA

Nominace na „Oscary“ v oblasti televizní propagace, marketingu a designu získala grafická podoba stanice Prima LOVE v sekci Logo design a Package design – all media.

Design nové televizní stanice vyvíjelo stejně jako u oceňované Prima COOL studio Oficina s jasným zadáním – orientovat se na vyprofilované, převážně ženské publikum.

„Grafiku stanice Prima LOVE spojuje s Prima COOL razantní typografická úprava, minimalistické logo vytvářející slovní spojení s další informací (časy, postavy ze seriálů atd.) a plošná barevnost,“ komentují design Prima LOVE přední designéři ze studia Oficina. Novým prvkem je generované barevné prostředí kombinující paletu barev se vzorníkem textur. Díky tomu získává grafika Prima LOVE proměnlivý vzhled, evokující převlékání šatů. Proud infografiky zklidňují civilně točené identy a programová menu,“ dodává.

„Stejně jako v případě značky Prima COOL i u naší nové televize dokázali kolegové ze studia Oficina přesně vystihnout podstatu značky Prima LOVE a vyjádřit ji v grafické podobě a principech, které si získaly pozornost i v rámci Promaxu. Dlouhodobá spolupráce s tímto studiem probíhá na vysoce profesionální úrovni a ukázala se jako vynikající tah pro budování úspěšných brandů, jako jsou Prima COOL a Prima LOVE,“ uvedla ředitelka marketingu a PR Televize Prima Denisa Schulzová.

Stanice Prima COOL se může pochlubit oceněním PromaxBDA Europe za rok 2009. Druhé místo získal COOL hned ve dvou kategoriích, a to Nejlepší logo a Nejlepší branding stanice. Slavnostní vyhlášení aktuálních cen US PromaxBDA proběhne 30. června 2011 v New Yorku.

Co je PromaxBDA?

PromaxBDA je předním světovým sdružením odborníků a multimediálních designérů pracujících v elektronických médiích v oblasti reklamy a marketingu. Sdružuje přes 4000 firem a fyzických osob z více než 65 zemí.

V rámci zkoumání budoucího směřování oboru a srovnávání kreativního myšlení pořádá mezinárodní konference členů v různých částech světa, obvykle jsou navíc doprovázeny výstavami a roadshow.

V rámci podpory tvůrčí činnosti a přehledu nejnovějších trendů uděluje PromaxBDA každý rok ocenění, a to ve více než čtyřiceti kategoriích.

Tyto ceny jsou považovány za nejprestižnější v oblastech profesionální propagace, marketingu a designu v rámci elektronických médií na celém světě.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.