Prima LOVE - léto ALL INCLUSIVE

Už máte vybranou letní dovolenou? Ať už se chystáte na pláž, do hor, anebo to letos prostě nevyjde, další dovolenkové destinace si můžete vybrat na Prima LOVE.

Cestovat nemusíte dál než ke své televizi.

Vyberte si svou destinaci v katalogu Prima LOVE – léto ALL INCLUSIVE!

Destinace: Zoufalé manželky

Program zájezdu:Seriál, který si zamilovaly nejen ženy, ale i jejich drahé polovičky, je opět tady. Nejprve si připomeneme osudy dam z Wisteria Lane šestou řadou, abychom pak navázali novou premiérovou sedmou řadou.
Odlet: čtvrtek 23. června ve 21.30

Destinace: Chirurgové, VI. řada

Program zájezdu: Lékaři Grey´s Hospital bojují o životy svých kolegů Izzie Stevensové a George O´Malleyho. Jak budou pokračovat jejich osudy v premiérové šesté řadě?Plné zdravotní pojištění v ceně zájezdu!
Odlet: pondělí 20. června ve 21.30

Destinace: Oprah Show

Program zájezdu: Jedinečné Oprah Winfrey se svěřují ty nejzářivější hollywoodské hvězdy i americký prezident. Výjimečná talk show, jež si získala obdiv milionů diváků!
Odlet: pondělí 20. června v 19.00

Destinace: Dobrá manželka

Program zájezdu: Manželka vlivného státního návladního se musí po letech vrátit ke své profesi advokátky. Jejího muže totiž zatknou po silně medializovaném skandálu s prostitutkami a úplatky… Obstojí silná žena v mužském světě?
Odlet: čtvrtek 9. června ve 20.40

Destinace: Talk show bez zábran

Program zájezdu: V čele se Sarou Gilbertovou rozebírá rozverná dámská partička aktuální témata, která hýbou médii. Rozhovory s celebritami a krátké vložené reportáže určené matkám a rodičům – „matkám v praxi“ se věnují témata jako kojenec v letadle, jak mluvit s dětmi o sexu apod...
Odlet: v pondělí 20. června ve 23.15

Speciální nabídka – žhavé noční výlety pouze pro dospělé!!!

Destinace: Sex ve městě

Program zájezdu: Mohou si ženy užívat sex stejně nezávazně jako muži? Carrie Bradshaw a její nerozlučné přítelkyně hledají odpověď v sérii nejskandálnějších televizních komedií poslední doby. Uvádíme všechny řady seriálu pěkně od začátku…Tip na cestu: zabalte si ty nejkrásnější botičky!
Odlet: v pondělí 15. srpna ve 22.30

Destinace: Láska je Láska

Program zájezdu: Je v něm spousta sexu, ostrých slov a hlavním tématem je láska mezi ženami. Seznamte se se skupinkou atraktivních lesbických žen a jejich přátel žijících v Los Angeles! Upozornění: tenhle seriál rozhodně není pro puritány!
Odlet: pátek 19. srpna ve 22.30
Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.