Premiérovou řadu Chirurgů si užijete již dnes!

Na Prima love se můžete těšit na premiéru desáté série amerického seriálu Chirurgové. Už v neděli po 22. hodině budete moci sledovat dramaticko-romantický seriál oceněný Zlatým glóbem a nominovaný na několik cen Emmy. Uvidíte pokračování příběhů vašich oblíbených lékařů.

Seriál Chirurgové je nejen jednou z nejlepších podívaných z lékařského prostředí, ale dokonce jednou z nejlepších podívaných na televizní obrazovce vůbec. V desáté sérii se dále rozvíjejí profesní i osobní dramata doktorů z nemocnice Grey Sloan Memorial v Seattlu, kteří se snaží srovnat životy místních pacientů i vlastní vzájemné vztahy.

Meredith se bude rozhodovat mezi rolí matky a lékařky

„Zvlášť Meredith má plné ruce práce. Snaží se být dobrou matkou, manželkou a kamarádkou, letos se navíc má naplno věnovat kariéře a mělo by se jí podařit na sebe v práci upozornit. V desáté sérii zkrátka Meredith přijde na to, jestli chce, nebo nechce být někým, kdo ve svém životě staví kariéru na první místo,“ prozradila o jedné z klíčových postav autorka seriálu, producentka a scenáristka Shonda Rhimes.

Chirurgové budou dokonce muset zachraňovat vlastní kolegy, když si nebezpečná nehoda vyžádá oběti z jejich vlastních řad. Během dvaceti čtyř epizod desáté série budou napraveny některé dávné křivdy a jiné se naopak nečekaně vynoří. Dojde ke smíření s odcizeným otcem, na důležitý výzkumný projekt ve spojení s Bílým domem nebo podezřelou profesní nabídku. Nechybějí svatby, rozchody, usmíření a dokonce ani technologická vychytávka – 3D tiskárna!

Na místo činu se vrací i vyhozený představitel Dr. Burkeho

Přestože Chirurgové zdaleka nekončí, na podzim je naplánovaná americká premiéra jedenácté série a počítá se i s dvanáctou, desátá řada je poslední, v níž se objevuje doktorka Cristina Yang. Herečka Sandra Oh byla mezi Chirurgy od začátku seriálu, ale v srpnu 2013 oznámila, že po „desítce“ odchází.

Má to aspoň jednu světlou stránku: mezi Chirurgy se na čas vrátí doktor Preston Burke. Jeho představitel Isaiah Washington poměrně dlouho hrál Cristinina milence, ale kvůli homofobním poznámkám vůči kolegovi T. R. Knightovi dostal před několika lety vyhazov.

Dalším navrátilcem v desáté řadě je Caterina Scorsone. Ta byla v roli doktorky Amelie Shepherd k vidění nejen v Chirurzích ale hlavně v jejich spin-offu Private Practice.

Sledujte od 19. října novou premiérovou řadu Chirurgové na Prima love po 22. hodině!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.