Premiéra na Love: Reality show Nejhorší máma na světě

Nedávají jim jíst, nestarají se o ně. A nemilují je. To jsou nejhorší mámy. Anebo jsou to ty, které svá vlastní dítka milují až moc? To se dozvíte v nové reality show Nejhorší máma na světě, kterou Prima love uvede v úterý ve 21.20.

Všechny matky na světě znají Lenoru Skenazy. V roce 2008 se dostala do všech novinových titulků. Média ji považují za "nejhorší mámu v Americe". Proč? Nechala svého devítiletého syna samotného cestovat metrem. Devítiletý školák chtěl jezdit do školy sám, Lenore to probrala s manželem a poté předali synovi mapu a několik dolarů na telefon. Malý Izzie se dostal překvapivě do školy bez problémů. Jediný problém měli čtenáři novin, do kterých o tomto malém dobrodružství syna napsala. Podle nich měla být synovi v patách nebo ho alespoň kontrolovat mobilem...

Jak na výchovu dítěte?

Obrovský mediální ohlas rozdělil matky na dvě strany. Dát dítěti svobodu, nebo se o něj starat co nejdéle to půjde, protože svět je plný nebezpečí? Pro americkou komentátorku a specialistku na otázky rodičovství Lenore Skenazy platí jistojistě první volba. Jednou z metod, kterou navrhla, je nechat děti celý den samotné v parku, aby se naučily hrát si samy a být za sebe a ostatní (děti) zodpovědné, což je názor naprosto neslučitelný s americkou výchovou.

Druhý den po vydání jejího článku už seděla v několika televizních show. Ohlasy ji inspirovaly k tomu zabývat se rodičovskou výchovou profesionálně. Lenore se předtím živila jako novinářka a její článek byl inspirací pro vznik reality show Nejhorší máma na světě.

O čem je Nejhorší máma na světě?

Nejhorší máma na světě – to je název nové reality show. Lenore je její moderátorkou i hlavní hvězdou. Během 13 epizod první série vstupuje do životů přehnaně starostlivých rodičů, kteří své potomky rozmazlují, a zasahuje do jejich výchovných metod. Dala si za úkol vytáhnout naše dětičky z bavlnky a osvobodit je, aby na vlastní kůži zažily, jak to funguje ve skutečném světě.

Ostrý střet dvou rozdílných pohledů na výchovu si nenechte ujít už v úterý 21.20 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.