Představitelka Zločinů ze sousedství ukázala maminku svým fanouškům. Jsou si podobné?

Kanadské přírody si plnými doušky užívala představitelka Annabeth Chase Jennifer Finnigan. Rodilá Kanaďanka podzim prostě miluje, a tak se s fanoušky podělila o řadu krásných momentek. Tady jsou ty nejlepší! Další díl seriálu Zločiny ze sousedství uvidíte v pátek od 20.15 na Primě LOVE.

Vydala se ke kořenům

Sympatická blondýnka vyrazila na výlet se svým manželem Jonathanem Silvermanem a právě ten vyfotil její radost ze všech těch barev.

A patrně ji zachytil i na kánoi nedaleko Qubecu, kde “plula ke svým kořenům”.

Jsou si podobné?

A nakonec k nim zřejmě opravdu doplula. Neb si o něco později dala s maminkou procházku po Montrealu. A také si udělaly společnou fotku.

Co se stalo v garážích v seriálu Zločiny ze sousedství?

Pohody v přírodě si nicméně patrně vskutku neužije Jennina hrdinka Annabeth Chase v pátečním dílu Zločinů ze sousedství. Zamíří totiž do podzemí. V garážích někdo srazil ženu. Už brzy je jasné, že se nejednalo o nehodu, jejíž viník ujel, ale chladnokrevnou a dobře promyšlenou vraždu.

Budou Annabeth a Maureen chytřejší než vrah či vražedkyně?

Uvidíte v dalším dílu seriálu Zločiny ze sousedství v pátek od 20.15 na Primě LOVE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.