Představitelka Maury má slabost pro anglické gentlemany. Komu vysekla poklonu?

Jednoho ze svých hereckých kolegů vychválila představitelka Maury Isles Sasha Alexander. Koho že to může? Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Prima love.

Co uvidíte ve třetím dílu Rizzoli a Isles?

Tým vyšetřuje vraždu mrtvé ženy, u které mají problém s identifikací. Záhy nato je nalezeno druhé tělo, tentokrát muže. Policie se snaží zjistit, zda mezi případy existuje souvislost.

Nakonec se jim podaří obě těla identifikovat. Jedná se o manžele, kteří zmizeli zhruba před rokem. Žena však byla zabita nedávno. Zjistí se, že se zřejmě z vrahovy strany jednalo o nějakou formu prožívání fantazie. Brzy je unesena další oběť, což policii v případu hodně pomůže a vraha polapí.

Představitelka Maury měla však tento týden velmi zajímavé setkání a podělila se s dojmy i na sociální sítí Instagram. Jednoho ze svých hereckých kolegů vychválila představitelka Maury Isles Sasha Alexander. Kdo že to je?

Skotský fešák

Sasha se vyznala z obdivu k chlapíkovi z ostrovní monarchie. A není jím nikdo jiný, než Ewan McGregor, s nímž se ona a její manžel Edoardo Ponti také vyfotografovali.

Foto: Instagram.com

Poklonu však vysekla i herci a režisérovi Donu Cheadlemu. Právě na životopisném snímku o Milesi Davisovi totiž Cheadle a McGregor spolupracují. A Sashe se zřejmě tuze líbil.

Nový kámoš doma

Před pár dny nicméně Sasha představila i nový přírůstek do rodiny! Že jste nic nepostřehli? Ani jste nemohli. Jedná se totiž o rozkošné štěně.

Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.