Představitelka Maury Isles vysekla poklonu matce a slavné tchyni Sophii Loren

Rodině a oslavám věnovala svůj květen (nejen) na sociálních sítích představitelka patoložky Maury Isles Sasha Alexander. Měla hned dva “velké” dny!

Sasha Alexander slavila! A vysekla poklonu mamce i tchyni

Dort, který stál za to

Věk se u dam sice zpravidla neuvádí… Ale věřili byste, že je blonďaté, věčně usměvavé a nadmíru šik herečce čerstvých 43 let? Sasha narozeniny oslavila 17. května a na svém Instagramu se nezapomněla pochlubit ani jedním ze svých narozeninových dortů. A že byl pořádný, ačkoliv v době kdy zmáčkla spoušť již z té sladké nádhery tolik nezbývalo!

Oslava mateřství

Už o pár dnů dřív však Sasha měla i další významnou událost – Den matek, který, soudě dle pozornosti, který svátku věnovala, dost prožívá. Nejdříve tak popřála (nejen) vlastní matce touto roztomilostií

Pak však sáhla do rodinného archivu a vzdala hold i své tchyni, kterou není nikdo jiný než legendární Sophia Loren. Na snímku (úplně dole) s ní je Sashin manžel Edoardo jako dítě. Už z dřívějších postů se zdá, že s ní má Sasha parádní vztah.

Na závěr pak poslala do světa i radost z vlastního mateřství – a připojila fotku, na které je se svou tehdy tříletou dcerou Luciou. Ta se narodila v roce 2006 a má ještě o 4 roky mladšího bráchu Leonarda.

Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.