Představitelka Kate z Castla na zabití si užívá dovolenou a dámskou jízdu!

Pořádně lákavou fotku vyslala ke svým fanouškům herečka Stana Katic. Čím seriálová Kate Beckett fanoušky a fanynky potěšila a možná i tak trochu provokovala? Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima Love.

Co uvidíte v úterním dílu Castla na zabití? Sedmá řada tak trochu prověří Castla jako vyšetřovatele. Kromě toho, se vyšetřovatelům opravdu málokdy stane, že tak rychle chytí zločince. To však neznamená, že případu je konec.

Ve zmrzlinářském voze byl nalezen mrtev syn majitele. Ukáže se, že svědkem bylo některé dítě z druhé třídy základní školy. Castle se k druhákům vydá, ale pátrání po svědkovi nemá lehké. Děti si ho podají při každé příležitosti. Castle má několik tipů, ale vždy se ukáže, že ono dítě svědkem nebylo.

Mezitím tým vyslýchá rodinu a přítele oběti. Esposito zjistí, že se Anton vídal s bývalým policistou. Měli společnou schránku, kde si vyměňovali zprávy. Později naleznou další tělo, jedná se o dalšího Rusa, který byl ve spojení s Antonem. To vše uvidíte už v úterý večer na Prima Love.

Pohoda a moře s hlavní hvězdou seriálu

Stana Katic, představitelka Kate Beckettové, před pár dny na svůj instagramový profil hodila snímek, který snad každému alespoň trochu zvedne náladu a probudí úsměv na tváři. Herečka se na něm totiž sluní u moře se svými přáteli. A vypadá to jako hodně velká pohoda.

No, nelehli byste si vedle nich? A nechytaly trochu toho nezbytného vitaminu D?

Stana si momentálně užívá dovolenou, což potvrdila i další fotkou. A “vakace” jí zřejmě dost svědčí, neb vypadá prostě skvěle.

Castle na zabití – Stana Katic na dovolené; foto: Instagram.com

Kde přesně pobývá, však zatím neprozradila.

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.