Představitelka April z Chirurgů slavila! V seriálu ji ale čeká těžké rozhodnutí

Těžké chvíle prožívá lékařka April Kepner – v dalším dílu musí udělat bolestné rozhodnutí. Přečtěte si pár zajímavostí o její představitelce, krásné Sarah Drew. Seriál Chirurgové uvidíte na Primě LOVE po desáté večer již tuto neděli.

Je věřící

V seriálu je April věřící – a z prostředí věřících pochází i sama její představitelka. Sarah se totiž narodila matce učitelce a otci, který je presbyteriánským kazatelem. Presbytariánkou je i sama herečka.

Debutovala ve slavné roli

První profi roli na prknech, která znamenají svět, měla Sarah v řádně legendární hře. Jako jednadvacetiletá si v roce 2001 zahrála v McCarter Theather v Princetonu hlavní hrdinku z Romea a Julie. O dva roky později pak debutovala na Broadwayi.

Dvě velké role

April si střihla menší role v řadě projektů, například Odložených případech, Mad Menech či Lovcích duchů či hudební hitovce Glee. Opravdu velké role jí pak přistály ale právě v Chirurzích a také v rodinném seriálu Everwood.

Vdávala se mladá

Sarah patří k herečkám, které si nepotrpí na dramatický osobní život – a taky patrně poměrně rychle kápla na toho pravého. Herečka se ve 22 vdala za akademika Petera Lanfera, který přednáší na University of California v Los Angeles.

Nelehká zkušenost s mateřstvím

I přesto, že do manželství skočila poměrně brzy, tak na mateřství patrně herečka příliš nespěchala. První dítě, syn Micah Emannuel přišel na svět téměř 10 let po svatbě. Dceru Hannah Mali Rose pak Sarah porodila v prosinci 2014. První chvíle přitom ona ani její rodiče neměli úplně lehké. Hannah se totiž narodila téměř měsíc před termínem, takže strávila 11 dní v inkubátoru a bojovala také s infekcí. Sarah později, kdy už byla rodina v pořádku a šťastně pohromadě, veřejně promluvila o tom, že období po porodu pro ni vůbec nebylo lehké, ale vedle nejbližších jí prý paradoxně pomohla i práce. Tedy její role April Kepner, která to v seriálu s mateřstvím i osobním životem nemá vůbec jednoduché.

Nedávno slavila

A na závěr „aktualitka“. Počátkem října měla Sarah narozeniny. První den měsíce jí bylo 36 let.

Tak dodatečně všechno nejlepší!

Další díl seriálu Chirurgové uvidíte v neděli po desáté večer na Primě LOVE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.