Představitel Teda Mosbyho je v Indii. Chystá nový projekt?

Zazářil v sitcomu Jak jsem poznal vaši matku, který můžete sledovat každý den v 18.55 na Prima love. Josh Radnor, představitel Teda Mosbyho, se momentálně odebral do Indie, kde se setkal i se známou komediální skupinou The Viral Fever. Co plánuje?

Se seriálovými hvězdami, které cestují po celém světě, se momentálně roztrhl pytel. Už jsme vás informovali o Staně Katic, představitelce Kate Beckettové, která před pár dny navštívila Paříž a svůj Instagram zásobila několika romatinckými fotografiemi z města lásky.

Cestuje i bývalá hvězda sitcomu Jak jsem poznal vaši matku, Josh Radnor. Ten se na svém Twitteru pochlubil s tím, že cestoval do Indie. A rozhodně ne jen na dovolenou nebo utajené kempování (ano, teď narážíme na Teda). Herec, který zažil díky americkému sitcomu, jenž byl vysílán devět let po celém světě, velkou slávu, přijel jako host na konferenci.

Indická obdoba Ted talks ho totiž pozvala na konferenci, která předpokládá inspirativní přednášky. Nemusíte být vědec a odborník na určitou věc, často stačí vaše bohaté životní zkušenosti, které umíte přetvořit v zábavnou a poučnou (ačkoliv samozřejmě subjektivní) přednášku.

Josh Radnor vystoupil už včera a jeho téma? Josh Indii seznámil s rozdílnou perspektivou na to, jak vnímat slávu. Té si Josh užil nejvíce hlavně kvůli již jmenovanému sitcomu, ale není typ herce, který se věnuje jen herectví. Už v roce 2010 se představil jako režisér a scenárista na Sundance Film Festivalu s filmem Bezvadíkyještěprosím, ten vyhrál diváckou cenu (i u českých diváků má velice pozitivní hodnocení). Dál následoval film Liberal Art a kromě toho všeho Radnor píše i do různých časopisů o kultuře filmu.

Během návštěvy Indie se Josh ještě setkal se skupinou chlapíků, kteří patří mezi jedny z nejúspěšnějších tvůrců virálních videí v Indii. Skupina The Viral Fever se zaměřuje na krátká komediální videa, která vtipně vystihují šedivý život nás všech. Copak s nimi Josh plánuje?

Budeme ho sledovat a dáme vědět!

Podívejte se na Joshe třeba už dnes v 18.55 v sitcomu Jak jsem poznal vaši matku!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.