Představitel Dereka z Chirurgů ukázal rodinu! V seriálu tu svou naopak zachraňuje

Další várku patálií i radostí přinese nedělní večer s novým dílem premiérové řady seriálu Chirurgové. A že bude opět na co koukat! Dojde na tajnosti i překvapení. Další díl seriálu Chirurgové můžete vidět v neděli od 22.20 na Primě LOVE.

Co Meredith nechce říct?

Tento díl bude o tajemství a zamlčování. Meredith se totiž vyhýbá odpovědi na to, jak strávila víkend ve Washingtonu, kam se vypravila za Derekem vyřešit budoucnost. Další překvapení vyjde najevo ve chvíli, kdy Miranda Bailey s Benem a jeho bratrem vyrazí pietně rozptýlit popel do lesa a Benův bratr omdlí… Prochází totiž proměnou v ženu. A Bena tato novinka velice rozčílí. Napětí je taky mezi Richardem a Catherine, důvod k radosti naopak budou mít Amelia a Owen. Jaký? Nechte se překvapit!

Patrick Dempsey ukázal rodinku jak ze žurnálu

Mezitím mrkněte na hvězdu, kolem níž se jedno z aktuálních seriálových tajemství točí. To, co dělali Derek a Meredith ve Washingtonu, je sice záhada, ale představitel fešného doktora rozhodně tajnůstkař není. Fanouškům Patrick Dempsey sem tam pošle nějakou zajímavost ze svého života. Před pár týdny si třeba vyrazil na sportovní akci s rodinou a blýskl se se všemi svými potomky. Jeho nejstarší dcera, Talula Fyfe, je už čtrnáctiletá slečna. Dvojčata Sullivan Patrick a Darby Galen mají devět roků.

A všichni zjevně milují sport!

I slavný herec přitom musel máknout na tom, aby své rodinné štěstí udržel pohromadě. Loni totiž fanoušky šokovala zpráva, že se po patnácti letech rozvádí se svou manželkou, uměleckou maskérkou Jillian Fink. U soudu se manželé ale nakonec nepotkali – naopak, zůstali spolu. A Dempsey se později vyjádřil, že podíl na úspěchu má spousta sexu, kterého si zas s manželkou užívají.

Další díl seriálu Chirurgové uvidíte v neděli od 22.20 na Primě LOVE.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.