Představitel Castla: Sblížení s Kate jsem nefandil

Nathan Fillion má seriál Castle na zabití rád. Zatímco někteří herci, jsou – zvlášť po více než třech řadách seriálů – mírně otrávení a uvažují o tom vzít do zaječích, Fillion má pro potrhlého spisovatele a bývalého sukničkáře slabost. Castla na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Nebereme se tak vážně

„Je spousta krimiseriálů. Ale myslím, že ten náš je jeden z těch, které se berou nejméně vážně. A má něco, co mě na něm velmi baví. Je to trochu jako skutečný život,“ uvedl nedávno třiačtyřicetiletý herec. Pravdou je, že právě Castle na zabití je jedním z jeho kariérních zářezů, který má ke každodennímu životu asi opravdu nejblíž. Práce detektiva-spisovatele je přece jen o chlup uvěřitelnější než frajerský vesmírný pašerák Malcolm Reynolds ve sci-fi westernu Firefly nebo děsivý sadistický kazatel z populárního mysteriózního počinu Buffy: Přemožitelka upírů.

Zabíjí láska úspěch?

Nathan však na sebe taky prozradil, že byl původně výrazně proti záměru scenáristů – i touze fanoušků – aby tvůrci dávali Richard a Kate dohromady. „Považoval jsem to za polibek smrti,“ přiznal herec. Autor série Andrew Marlowe však na Filliona a další odpůrce nedal a Kate a Castle k sobě mají stále blíž a blíž.

V nejlepším se má přestat

I přesto, že má Fillion „svou“ postavu, zbytek hereckého a natáčecího ansáblu (a bezesporu i příjmy a popularitu z této činnosti plynoucí) v oblibě, není prý fanouškem přílišného „natahování“ seriálu kvůli většímu úspěchu a zisku. Dle jeho slov pro magazín Digital Spy vidí jako optimální skončit po sedmé sérii. V současnosti natáčí šestou. „Je hodně seriálů, které lidé milovali pár let a pak vyšuměly. Myslím, že dobře to dělají Britové. Nestarají se o to, jak dlouhá je řada nebo kolik dílů udělají. Stačí skončit na vysoké úrovni a odejít s hrdostí. Myslím, že to je skvělý model pro zábavní průmysl,“ podotkl Fillion.

Castla na zabití uvidíte už v úterý ve 20.15 na Prima love.

(-nov)

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.