Poznejte sexy padesátníka z Nové holky, která s ním randí!

Bláznivá Jess z Nové holky, kterou můžete sledovat na Prima love v 18.55, pozná nového muže. A není to jen tak obyčejný kluk. Russelovi je padesát a je to lehce prošedivělý, dobře vypadající milionář. Zkrátka kombinace, která se neodmítá. Poznejte tohoto muže a dobrého přítele Brada Pitta lépe!

Postava Russela se v Nové holce objevila nečekaně. Russel má dceru, kterou učí ve škole právě Jess. Ta si hezkého tatínka pozve na konzultace, aby mu ukázala, co jeho dcera stvořila za umělecké dílo během hodin výtvarné výchovy (je to trochu strašidelné). Po počátečních nesympatiích ze strany Jess, která samozřejmě nehodlá děti milionářů (a už vůbec ne těch, kteří finančně školu podporují) podporovat více než jiné děti, se ledy prolomí. A Jess souhlasí s večeří.

Jenže z luxusní večeře se stane trochu trapná podívaná, jejíž trapnost zakončí staré dobré dilema: políbit, či nepolíbit a jakým způsobem?

Večerní fiasko způsobí, že si Jess myslí, že ho nezajímá, ale Russell je jen nejistý. Už dlouho neměl žádný vztah. Najdou příležitost, jak si o tom promluvit a posunout vztah o krůček dál...

Poznejte sexy elegána

Postavu Russela si zahrál Dermot Mulroney narozený 31. října 1963 ve Virginii. Takže ano, má krásných padesát let. Většinou ho můžete znát z amerických romantických komedií jako je Svatba mého nejlepšího přítele, kde hrál po boku Julie Roberts a Cameron Diaz. V roce 1994 si zahrál s Mickey Rourkem ve filmu Poslední psanec.

Dermotovou láskou jsou však nezávislé filmy, do kterých se nechává obsazovat. Jedním z jeho největších úspěchů na poli nezávislých filmů byla role HIV nakaženého muže ve snímku Základ rodiny, kde si s ním zahrály i takové hvězdy jako Sarrah Jessica Parker, Rachel McAdams, Diane Keaton a Claire Danes.

Dobře vypadající kolega a milenec Rachel z Přátel

Epizodní role mužů, kteří si zahrají přítele slavných hereček, nezačal pouze u Jess v Nové holce. Můžete si ho také pamatovat jako nového kolegu Rachel z Přátel, který ji během mateřské dovolené zastupuje. Rachel nakonec zjistí, že Gavin je v práci lepší než ona. Nejhorší na tom je fakt, že ji ještě k tomu dost přitahuje...

Rozvedený i v osobním životě a ještě k tomu dobrý přítel se světovým sex idolem

Dermot se oženil roku 1990 s herečkou Catherine Keener, se kterou se seznámil při natáčení filmu Survival Quest. V roce 2007 se rozvedli, mají spolu syna jménem Clyde Keener Mulroney (narozen v roce 1999). Dermot a jeho nová přítelkyně Tharita Catulle mají dvě děti. Mezi jeho dobré přátele patří Julia Roberts a Brad Pitt. Vemte v potaz, že se sexy symbol Brad Pitt kamarádí se sexy mužem Dermotem. To je smrtelná kombinace!

Sledujte okouzlujícího Dermota v Nové holce v 18.55 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.