Poznejte seriál Castle na zabití ze zákulisí!

Každé úterý můžete sledovat kriminální seriál Castle na zabití na Prima love ve 20.15! Seriál, jehož šestou řadu mometálně uvádíme, má mnoho tajemství, která jsme ještě neodkryli. Třeba to, jak vypadá samotné natáčení jedné epizody. Podívejte se!

Co se bude dít tentokrát se zlobivým Castlem a netrpělivou Beckettovou? Čeká je případ, který musí logicky zastrašit i Castla samotného. Castle s Beckettovou totiž vyšetřují vraždu úspěšného manažera. Manažer je hlavně obrovský donchuan, který střídá ženy jako ponožky. Proto to pro ty dva nebude vůbec lehký případ. Zavražděný muž měnil totožnost a svedl mnoho žen. Ty všechny se mohly chtít pomstít…

To uvidíte na Prima love v úterý ve 20.15!

Zatímco Castle řeší s Beckettovou vraždy, my fanoušci toužíme po tom, abychom viděli natáčení tak obrovsky úspěšného seriálu na vlastní oči. Buďme k sobě upřímní, to se nám s největší pravděpodobností v tomto životě nepovede. Ale můžeme se podívat na fotky, jak se seriál natáčí. Obrovské kamery, které uvidíte, budí respekt. Představte si, že máte s Castlem probírat svoje niterné záležitosti a třicet centimetrů od hlavy vás snímá takováhle kamera:

Castle na zabití: obrovská kamera, které si nesmíte všímat. Foto: facebook.com

Za kamerou funí celý štáb, vy sedíte naproti sympatickému Castlovi a máte říct kloudnou větu. Dámy a pánové, to je na Oscara!

Podívejte se na fotky, jak to vypadá během natáčení Castla na zabití:

Kluci v akci. Foto: facebook.com

Kamarádi? Foto: facebook.com

Máte se soustředit a za vámi šramotí štáb. Foto: facebook.com

Castle to bere vážně... Foto: facebook.com

Natáčení jedné scény. Facebook.com

Sledujte Castla na zabití ve 20.15 na Prima love každé úterý!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.