Poznejte osobně kolegu Castla a Beckettové, čerstvého ženáče Esposita

Javier Esposito, jedna z hlavních postav populárního seriálu Castle na zabití a kolega dvojice Castle–Beckettová. Než si dáte další díl se svými oblíbenými hrdiny, mrkněte na pár zajímavostí o Espositově představiteli, Jonu Huertasovi. Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý ve 21.15.

Jon „Esposito“ Huertas. Co o něm (ne)víte? Huertas začínal u armády! Osm let totiž sloužil u armády Spojených států jako technický pracovník a parašutista. Zúčastnil se invaze do Panamy v roce 1989 a také války v Perském zálivu. Huertas byl u armády v letech 1987 až 1995, načež začal pracovat na své herecké kariéře. To je obrat!

Sabrina i Halle

Už o pár let později slavil první úspěchy – jako lovce čarodějnic Brada si ho můžete pamatovat ze seriálu Sabrina: Mladá čarodějnice. Po boku Halle Berry si zahrál ve snímku Proč se blázni zamilují?, prošel i Útěkem z vězení, Námořní vyšetřovací službou. Výrazným zářezem je pak v jeho kariéře série Generation Kill, která pojednává o útoku na Bagdád. V Castlovi hraje od roku 2009.

Skočil do chomoutu

Nedávno jsme psali, že se vdala Stana Katic. A Huertas je ženáč jen o trochu déle. Minulý měsíc oslavil rok manželství. Svou dlouholetou přítelkyni Nicole si vzal 4. května 2014. Zatímco Katic se vdávala v evropské Dalmácii, Huertas si to s nevěstou střihl do Mexika.

Jon je také muž mnoha tváří. A teď myslím jen v tom dobrém. Působí nejen jako voják, ale i producent.

John Huertas s manželkou, foto: www.jonhuertasfan.com

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý ve 21.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.