Poznejte nové hvězdy: Představitelka Annabeth ze Zločinů ze sousedství měla těžký víkend ve Vegas!

V párty duchu měla přelom srpna a září představitelka Annabeth Chase Jennifer Finnigan. Usměvavá blondýnka si vyrazila do hlavního města hazardu. Další díl seriálu Zločiny ze sousedství uvidíte v pátek od 20.15 na Prima Love.

Co uvidíte v pátek večer v novém seriálu Zločiny ze sousedství?

Co čeká Jenninu Annabeth Chase v druhém dílu Zločinů ze sousedství? Hra o čas! Někdo totiž unesl mladou studentku. Je naděje, že může být ještě naživu, podaří se však objevit stopy, které Annabeth a její kolegyni Maureen k dívce a jejímu únosci zavedou?

Taková normální sobota ve Vegas

A že si Jennifer Finnigan svůj pobyt v Las Vegas zřejmě náležitě užila! Fotky od rulety a dalších hazardních pokušení sice neukázala, zato se patrně královsky bavila v klubech.

Za herce Jonathana Silvermana je herečka vdaná už od roku 2007 a pořád jsou zřejmě jak hrdličky. Silverman jí nedávno ostatně veřejně poslal parádní narozeninové vyznání. A rozhodně to nebyl jeho jediný láskyplný vzkaz.

Uvidíte v pátek od 20.15 na Prima Love v dalším dílu seriálu Zločiny ze sousedství.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.