Poznejte německé herecké superhvězdy! V Místě činu uvidíte Charlotte Schwab!

Známá tvář německé televize se objeví ve čtvrteční kriminálce Místo činu: Přímo do srdce. V oblíbené kriminální sérii bude hostovat Charlotte Schwab. V současnosti jednašedesátiletá herečka je ve večerním dílu, který uvidíte na Prima love ve 20.15 o 16 let mladší. Seznamte se s ní!

Dnes už je této německé herecké ikoně přes šedesát let, přesto však neztráci na šarmu a kouzlu osobnosti silné ženy. Podobně jako Sabine Postel i jí nejvíc proslavila role policajtky...

Šéfka chlapů od dálnice

Ačkoliv její herecký záběr je mnohem širší, zůstane Charlotte Schwab v paměti diváků krimi asi navždy jako vrchní vyšetřovatelka Anna Engelhardt z německého akčního seriálu Kobra 11. Jako přísná „mamina“ krotící chvílemi divokou bandu svých podřízených působila od roku 1997 a přežila hned několik Semirových parťáků. Annu hrála 11 let.

Divadelní hvězda

Nicméně Anna jí jméno „neudělala“ – Charlotte ho už totiž dávno měla, a to z prken, která znamenají svět. Na divadle Charlotte působila od 70. let a už jako 26letá získala věhlas v düsseldorfském divadle Schauspielhaus, když byla v letech 1977–78 vyhlášena herečkou roku. A získala i kulturní cenu spolkového státu Porýní-Vestfálsko. S divadlem zavítala i do Prahy, konkrétněji s představením hamburského divadla Thalia. Herecké nadání přenesla i na potomstvo, její starší syn, v současnosti 32letý Maximilian se vydal na stejnou dráhu. Charlotte se samozřejmě nevyhýbala ani televizi. Co se posledních počinů týče, příznivě hodnocen je třeba dramatický snímek Hranice zoufalství z roku 2010.

Místo činu – Charlotte Schwab. Foto: archiv

Paní kuchyně i 4 jazyků

Charlotte se domluví v celé Západní Evropě. Švýcarská rodačka krom němčiny totiž ovládá i francouzštinu, angličtinu a italštinu, byť údajně přiznala, že plynně v současnosti hovoří pouze německy. Pokud byste ji chtěli pozvat na večeři, potěšíte jí těstovinami a suchým bílým vínem – ostatně její dědeček pocházel ze Sicílie, tak zřejmě není divu, že má k italské kuchyni blízko. A možná by vám ji i sama připravila, protože krom fotbalu a psychologie, která se v herecké profesi rozhodně hodí, je jejím dalším velkým koníčkem vaření.

Jakou roli jí připravili tvůrci příběhu Místo činu: Přímo do srdce? Sledujte ve čtvrtek od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.