Poznejte Castlovy bývalé. Divoká herečka i blond kočka

Vraždu člověka, který se objeví v rakvi vedle původního nebožtíka, řeší Castle s Beckettovou. To však není všechno – Castle má opět "rodinný" trabl. Musí urovnat roztržku s exmanželkou. Připomeňte si jeho bývalé ženy. Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý ve 21.15 na Prima love.

Excentrická herečka

První Castlova žena a matka jeho jediné dcery Alexis je pořádné éro! Život s excentrickou herečkou byl silná káva, přesto měli Richard a atraktivní Meredith nadstandardní vztahy i po rozvodu – což Castle kdysi odůvodnil tím, že sex s bláznivými lidmi je neuvěřitelný.

Bývalí manželé pro sebe mají i originální přirovnání. Richard Meredith ztotožnil se "smaženou Twinkie" (populární americká tyčinka s vanilkovým krémem). Důvod? Občas je vynikající, ale mít ji pravidelně, tak vás zabije. Meredith zase vztah s Castlem popsala jako "lahodné sladké suflé". Jejich vztah byl podle ní vzrušující a romantický.

Meredith občas Castla a Alexis navštěvuje, matinka je však i podle dcery občas až příliš "hustá". Meredith hraje třiačtyřicetiletá Darby Stanchfieldová, kterou si můžete pamatovat například ze seriálů Jericho nebo hitovky Mad Men.

Vydavatelka Gina

Druhá Castlova manželka je blonďatá (též) pohledná a nezávislá vydavatelka Gina. Castlova exmanželka měla mít původně v seriálu víc prostoru. Počítali s ní jako se stálou postavou a dokonce se objevila na promo fotografiích k první sérii.

Nakonec však bylo rozhodnuto, že se v seriálu bude objevovat jen příležitostně. Opačná cesta pak potkala postavu Lanie Parish, kterou ztvárňuje Tamala Jones. Ginu hraje osmatřicetiletá Monet Mazur. Tu jste mohli vidět například v Odložených případech, Chuckovi nebo Rizzoli & Isles.

A právě Gina se objeví v úterní epizodě. O co půjde?

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý ve 21.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.