Poznáte slavné domy z filmů? Jeden takový uvidíte na LOVE

Na Prima LOVE uvidíte v sobotu ve 20.00 thriller Dům s tajemstvím. Místa a domy, kde se stávají vraždy, to je oblíbené téma režisérů. Znáte strašidelné filmové domy nebo ty, které mají zajímavý příběh?

Julie získala po rozvodu od svého násilnického manžela dům, který pro ni za doby manželství budoval. V něm se však dějí divné věci a Julie má pocit, že ji kdosi sleduje na každém kroku…

Sledujte film Dům s tajemstvím už tuto sobotu ve 20.15 na Prima LOVE.

(Filmové) domy s tajemstvím nejsou výjimkou

Domy, které ovlivňují životy svých obyvatel, nejsou ve filmu, ale ani v knihách výjimkou. Přistěhujete se a najednou se začnou dít podivné věci. Můžou za to zdi samotné? Těžko. Někdy za to může jeho obyvatel (nebo tajemní obyvatelé) jako psychopatický Jack Nicholson v Osvícení, kterého obrovský prostor horského hotelu dožene k šílenství. A krvavá dvojčátka objevující se na chodbách? To byly jen jeho představy. Dům, ve kterém se Shining natáčel, je opravdový hotel v Orlandu, kde se můžete bez problémů ubytovat.

Johnny Depp se jako spisovatel ve snímku Tajemné okno snaží dopsat novou knihu. K tomu si vybere odlehlou chatu u jezera. Jeho tvůrčí blok ho ovlivňuje způsobem, který už nedokáže ovládat. Rozvádí se s manželkou a v okolí chaty se objevuje podivný cizinec…

Představitel Jamese Bonda se ve snímku Dream House přestěhuje se svou manželkou Rachel Weisz a svými dětmi do nového domu. Tam Craig nachytá ve sklepě mladé satanisty. Sousedé s ním nekomunikují. Až pak zjistí, že jediný, kdo má problém, je právě on. Mysteriózní konec, za kterým číhá opravdové manželství dvou hollywoodských herců.

Dům u jezera jste měli možnost vidět také na Prima LOVE. Dva lidé se míjejí v čase. Nepravděpodobné? Sandra Bullock a Keanu Reeves možná budou a možná ne dokonalý pár. Jediným jejich spojením jsou dopisy, které si vyměňují u architektonicky dokonalého domu. Dům u jezera je spojovatelem jejich příběhu.

Podívejte se na sobotní Příběhy ze života a na film Dům s tajemstvím ve 20.00 na Prima LOVE!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.