Poznali byste ji? Na Love můžete pravidelně sledovat Anastasii z 50 odstínů šedi!

Jako neurotická a nepříjemná svobodná matka Kate v sitcomu Ben a Kate boduje herečka Dakota Johnson. To, že se mladá dáma, jejíž hvězda momentálně dramaticky stoupá, dala na herectví, není žádný div. Proč? Další díl sitcomu Ben a Kate uvidíte v pátek od 12.25 na Prima love.

Herecká familie

Dakota si totiž před více jak 25 lety zakřičela v pořádně „slavné“ kolébce. Dcerka Melanie Griffith a Dona Johnsona se postupem času pomamila a potatila, herečkou byla i její babička Tippi Hedren, držitelka Zlatého glóbusu za roli v Hitchcockově slavném hororu Ptáci. Herecký debut si odbyla už v roce 1999 v rodinném snímku Léto v Alabamě, které režíroval její otčím Antonio Banderas a role si tam střihly máti Melanie Griffith a sestra Stella. Jinak si však cestu k větším úspěchům pěkně prošlapávala ve vedlejších rolích třeba v The Social Network, nebo 21 Jump Street. A krom krom toho, už jako teenager, začala fušovat i do modelingu – spolupracovala třeba s Mangem.

Matka a dcera: Dakota Johnson se možná mamince Melanii Griffith svěřuje s tím, že dostala kopačky

První hlavní role

Právě sitcom Ben a Kate však nabídl Dakotě úplně první hlavní roli v její kariéře. Aktuálně je Dakotiným největším zářezem kontroverzní drsnější romantika 50 odstínů šedi. Od svobodné matky se tu přesunula k „nevinné“ studence, která uzavře neobvyklou dohodu se sexy boháčem se speciálními požadavky.

Osobní trable

Co se osobních kontroverzí týče, často zmiňována je její měsíční protialkoholní léčba. Absolvovala ji v roce 2007 v čerstvých 18. A randění? Tam je podle svých slov spíš konzervativnější a preferuje delší vztahy. V minulosti randila třeba s muzikantem Noahem Gershem nebo hercem Jordanem Mastersonem.

Na výstřednosti si prý nepotrpí ani v módním stylu – herečka se stylem „holky od vedle“ preferuje spíš klasické, ale slušivé kombinace. Mimochodem mezi její kámošky patří třeba prominentní pařmenka Paris Hilton nebo jedno z nejslavnějších světových dvojčat Mary-Kate Olsen.

Další díl seriálu Ben a Kate uvidíte v pátek od 12.25 a každý všední den na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.