Pošlete do televize zamilovaný vzkaz!

Oslavte svátek zamilovaných s televizí Prima love. Pošlete své lásce vzkaz nebo přání, které můžete doplnit svojí nebo tematickou valentýnskou fotografií.

Celý únor si mohou diváci posílat na obrazovkách Prima love valentýnská přání, vyznání a vzkazy.

Valentýnské vzkazy jsou součástí projektu Spojuje nás, díky kterému se diváci objevili ve vysílání. Odstartovali jsme ho loni v září a vystřídali jsme zatím jedenáct témat.

Objevujete se v televizi!

Během prosince mohli diváci na obrazovkách sledovat svoje fotky s vánoční a silvestrovskou tematikou, celý leden to byly fotografie zimních sportů a radovánek. Přišlo něco přes 800 fotografií, celkem jste nám zaslali už 2478 fotografií. Od února rozšiřujeme témata právě o zamilované vzkazy.

Máte něco na srdci, co chcete vykřičet světu? Chcete něco oficiálně vzkázat své drahé polovičce?

Jak na to?

Napiště vzkaz a pošlete fotku přímo SEM! A pak už můžete napjatě sledovat na obrazovkách Primy love, kdy se váš vzkaz objeví!

Když je řeč o lásce, znáte ty nejlepší seriálové a filmové páry?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.