Seriály a filmy

15. listopadu 2013 22:30

Petra Kloidová

Poslední přání ženy? Splní jí ho Gigolové

Sobota patří mezi odpočinkové dny, kdy se konečně svalíte na kanape a filmy vám umožní prožít okamžiky, o kterých se vám ani nezdálo. Taková bude i sobota na Prima love. S Gigoly pochopíte, že ne vždy potřebujeme jen lásku...

Osmá hodina večerní na Prima love patří už tradičně příběhům ze života, které vám dají odpověď na vaše stesky a smutky. Jedno vám slíbíme, bude to úleva, protože kanadský thriller Krutá pravda vás přivede do situace, v které byste se zaručeně ocitnout nechtěli.

Krutá pravda pro sobotní večer? Jen v televizi

Graydon Jennings pořádá autorské čtení svého nového detektivního románu. Hlavní postavou je vrah, který své oběti zabíjí velmi pomalu. Kelly je zrovna v práci v místním baru a sleduje Graydona v televizi. Další den se rozhodne koupit si jeho knihu. Čím déle čte, tím více jí zápletka připomíná vraždu její sestry, která nebyla nikdy vyřešena. Rozhodne se konečně zjistit, kdo ji zabil. Jede tedy na Graydonovu autogramiádu. Chce, aby jí pomohl. Umí totiž přemýšlet jako vrah...

Krutou pravdu uvidíte na Prima love v sobotu ve 20.15!

Erotická show, která vám dodá další nápady do milostného života!

Gigolové vás každou sobotu ve 23.20 nechají nahlédnout do svého života. Je jich pět a všechno mají zmáknuté. Svoje životy, svou práci a hlavně svoje klientky. Proto když se Jimmy s Nickem setkají se dvěma nevlastními sestrami, které po nich požadují sex v kostýmech, nemůže je to samozřejmě překvapit. A tak se odhodlaně do jejich bytu vracejí jako sexy hasič a pirát. Zdrženlivost je to poslední, co by dvě sestry při pohledu na statné gigoly napadlo.

Žena, která má jen poslední přání

Brace také čeká nová klientka. Je to lehce obézní Heather. Prozradí, že má rakovinu, kterou nechce léčit. Její dědy chemoterapie a ozařování zničily, a tak se rozhodla žít, dokud ji nemoc nepřemůže. Má seznam deseti věcí, které by chtěla stihnout. Jednou z nich je schůzka s Bracem.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.