Seriály a filmy

30. července 2015 12:00

Petra Kloidová

Poslední 4 díly Rizzoli and Isles! Na co se můžete těšit?

Už jen pár dílů zbývá do závěru premiérové páté řady seriálu Rizzoli&Isles: Vraždy na pitevně. Koukněte na ochutnávky z posledních dílů řady - nejbližší díl nevyjímaje.

Další díl seriálu Rizzoli&Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20:15 na Prima Love.

Dramatická série

Tvůrci seriálu fanouškům tentokrát pořádně naložili - během páté řady přišel seriál o jednu z hlavních postav a velkou patálií si prošla i Jane Rizzoli, která byla před pár díly nejenže postřelili, ale také v důsledku zranění potratila. Na druhou stranu však scénáristé naservírovali i řadu vskutku „vydařených“ krimi případů! Ai v následujících týdnech se bude stále na co těšit.

Sniper i špionáž

Už v dalším díle například fanoušky čeká „ohlášená“ vražda byznysmena, který nedobrovolně vyletí z balkonu a během vyšetřování se zjistí, že ve hře je patrně průmyslová špionáž. V jednom z dílů pak Jane, a spol. půjdou po krku i zákeřnému sniperovi, který střílí v parku a Mauru potká vskutku kuriózní úkol, kdy bude konfrontována se svědkem…který si myslí, že je vlkodlak! Nevyhnou se jí však ani osobní trable…A cestu dámám zkříží i jeden, ne zrovna důvěryhodný, detektiv.

Půlkulatiny a další řada

Nicméně pátou sérii osudy Maury a Jane nekončí. Na domovské stanici TNT už pár týdnů běží díly fungl nové řady. Holky prostě jedou už šestou sezónu. Mimochodem právě v červenci seriál „oslavil“ pětileté výročí - první díl totiž spatřil světlo světa 12. července 2010! Tak snad bude ještě jednou tolik!

Kdo stojí za vraždou v 15. dílu 5. řady s Maurou a Jane rozluštíte už ve čtvrtek od 20:15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.