Seriály a filmy

30. července 2015 12:00

Petra Kloidová

Poslední 4 díly Rizzoli and Isles! Na co se můžete těšit?

Už jen pár dílů zbývá do závěru premiérové páté řady seriálu Rizzoli&Isles: Vraždy na pitevně. Koukněte na ochutnávky z posledních dílů řady - nejbližší díl nevyjímaje.

Další díl seriálu Rizzoli&Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20:15 na Prima Love.

Dramatická série

Tvůrci seriálu fanouškům tentokrát pořádně naložili - během páté řady přišel seriál o jednu z hlavních postav a velkou patálií si prošla i Jane Rizzoli, která byla před pár díly nejenže postřelili, ale také v důsledku zranění potratila. Na druhou stranu však scénáristé naservírovali i řadu vskutku „vydařených“ krimi případů! Ai v následujících týdnech se bude stále na co těšit.

Sniper i špionáž

Už v dalším díle například fanoušky čeká „ohlášená“ vražda byznysmena, který nedobrovolně vyletí z balkonu a během vyšetřování se zjistí, že ve hře je patrně průmyslová špionáž. V jednom z dílů pak Jane, a spol. půjdou po krku i zákeřnému sniperovi, který střílí v parku a Mauru potká vskutku kuriózní úkol, kdy bude konfrontována se svědkem…který si myslí, že je vlkodlak! Nevyhnou se jí však ani osobní trable…A cestu dámám zkříží i jeden, ne zrovna důvěryhodný, detektiv.

Půlkulatiny a další řada

Nicméně pátou sérii osudy Maury a Jane nekončí. Na domovské stanici TNT už pár týdnů běží díly fungl nové řady. Holky prostě jedou už šestou sezónu. Mimochodem právě v červenci seriál „oslavil“ pětileté výročí - první díl totiž spatřil světlo světa 12. července 2010! Tak snad bude ještě jednou tolik!

Kdo stojí za vraždou v 15. dílu 5. řady s Maurou a Jane rozluštíte už ve čtvrtek od 20:15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.