Poradna PhDr. Laury Janáčkové

Trápí vás rodinné problémy stejně jako postavy seriálu Aféry? Svěřte se v naší poradně renomované psycholožce a sexuoložce Lauře Janáčkové.

Děkujeme za důvěru, se kterou se na nás obracíte. Na Váš dotaz Vám odpoví PhDr. Laura Janáčková.

PTEJTE SE PROSTŘEDNICTVÍM TOHOTO FORMULÁŘE

Z kapacitních důvodů nejsme ale bohužel schopni zaručit, že PhDr. Laura Janáčková odpoví na všechny Vaše otázky. Pokud se na Váš dotaz nedostane, budeme Vás o tom informovat. V takovém případě se svým problémem zkuste obrátit na jiného psychologa. Ještě jednou se omlouváme a děkujeme za pochopení.

O tématech ze seriálu Aféry hovoří PhDr. Laura Janáčková také ve svém pořadu Partnerské Impulsy doktorky Laury, který se vysílá každou sobotu a neděli vždy v 13:45 na Rádiu Impuls.

Minulé dotazy od vás:

Manžel hrozně žárlí. Co s tím?

Jak říci manželovi NE!

Manželka je semetrika

Manžel mě psychicky týrá

Dotazy a odpovědi na téma Kamarád taky rád (k prvnímu dílu Afér)

PhDr. Dr.phil. Laura Janáčková, CSc. je doktorkou psychologie a odbornou asistentkou na vysoké škole. Pracuje jako vedoucí oddělení somatopsychiky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Její dlouholetá praxe zasahuje do různých oborů aplikované medicíny, kde se zajímá o vliv psychosociálních faktorů na změnu zdravotního stavu člověka.

Přednáší na univerzitách v Praze a v Brně a pravidelně se aktivně účastní domácích i zahraničních vědeckých konferencí. Publikovala desítky odborných i populárních článků, učebních textů a kapitol ve vědeckých monografiích. Mezi její poslední samostatné monografie patří Bolest a její zvládání, Základy zdravotnické psychologie, Nevěra a její zvládání, Komunikace ve zdravotnické péči a Praktická komunikace pro každý den.

V tisku jsou i další publikace, Psychoterapie bolesti, Rakovina a její zvládání. Účastní se rovněž přípravy a realizace osvětových pořadů a filmů pro rozhlas a televizi.

www.laurajanackova.cz

Podívejte se na PhDr. Lauru Janáčkovou v pořadu Show Jana Krause, kde vystoupila jako druhý host 22.4.2011:

Pokud se Vám zobrazila tato informace, máte s největší pravděpodobností zakázaný JavaScript ve Vašem prohlížeči. JavaScript také nesmí být blokován nějakým jiným rozšířením (např. NoScript apod.). Podrobnější informace nalznete zde.

//

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.