Pomsta není nikdy sladká

Prima love bude každé pondělí vysílat jeden z nejoblíbenějších amerických seriálů. Seriál, kde je hlavní postavou mladá dívka, která se chystá pomstít. A přesto, že je to o chladném ženském světě, donutil muže dívat se také. Emily je totiž takový Dexter v sukni.

Silvestr s Primou Love!

Také vás nebaví silvestrovské veselí za zvuků petard? Ty z nás, které chtějí strávit poslední den v roce 2012 v klidu domova, i tak můžou prožít večer plný zábavy, zvratů, lásky a luxusu! Prima Love vám ukáže silvestr, z kterého vás hlava bolet nebude.

Keenu Reeves v listopadové romanci

O naší klasickou seriálovou nabídku vás nepřipravíme ani na silvestra. Ale večírek posledního dne v roce začne romancí s rozervaným Keenu Reevesem. Listopadová romance (20:00 hod.) je tak trochu bláznivý příběh o dvou lidech, kteří se svým životním stylem nepřibližují ani omylem. Keenu Reeves v roli tvrdého kariéristy potká velice netradiční dívku Saru (Charlie Theron). Sara se bude snažit během jednoho měsíce ukázat svět v jeho lepší perspektivě.

Svět celebrit

Po Listopadové romanci se vrátíme do prostředí, které důvěrně známe. Životy českých celebrit podrobně rozebere Martina Gavriely v pořadu Top Star Love (22:05). Jak české celebrity slavily Vánoce? Jaké dárky chystaly pro své nejbližší?

A sex (nejen) ve městě

Ve 22:40 se rozběhne další epizoda úspěšného seriálu Sex ve městě. Carrie se nikdy nebojí zeptat, a tak se dozví, že pan Božský se už nikdy nehodlá ženit. Ani s Carrie, autorkou novinářských sloupků o sexu. Ani její přítelkyně Charlotte to nemá lehké, přestože potká nejlepšího milence na světě. Pan Zajíček je sice návykový, ale také na baterky….

Od 23:15 až do silvestrovské půlnoci prožijeme v záři luxusu a celebrit společně s pořadem Top Star. Silvestr plný zábavy, vztahů, lásky a leckdy šťastných konců, ten prožijete s Primou Love.

Brutální Nikita v bohatém Hamptons

Seriál situovaný do luxusního prostředí letoviska Hamptons svádí k tomu, abychom ho přiřadili k seriálům typu Gossip Girl. Móda a láska. Problém je v tom, že do Long Island přichází chladná kráska Emily Thorneová (Emily VanCampová), která je rozhodnuta pomstít svoji rodinu. Jako devítileté ji přesně tato smetánka zničila život. A pomsta v jejím stylu bude promyšlená a krvavá. Scénáristi seriálu nesázeli jen na krev a chladnou krásu, ale propracovaným dějem a úžasnými zvraty se zasadili o to, že 9 000 000 lidí v Americe píše petice, aby se seriál vysílal častěji než jednou za tři týdny. Nebojte se, Prima love k vám takto krutá nebude. Za to Emily ano.

„Celý štáb Emily neřekne jinak než krvelačný krokodýl,“

říká stejnojmenná představitelka Emily VanCampová, která svou krásou a prvotní laskavostí v seriálu mate jedna báseň. „Emily má osobní kouzlo a je velkorysá. Jenže za svou maskou skrývá povahu krvelačného krokodýla. Děláme si z ní legraci s celým štábem, protože ona vlastně chodí po pláži a hledá někoho dalšího, koho by mohla zabít.“ Emily po celé dětství sžíraly vztek a bezmoc, pocity zrady a opuštění. Smetánka z Hamptons může za to, že byl její otec odsouzen za něco, co neudělal. Emily ho už nikdy neviděla. Po sedmnácti letech se vrací pod jiným jménem a s detailním plánem, jak zničit zapřísáhlé nepřátele. Zasazuje jim tak přesně mířené rány, že se jim životy začnou hroutit pod rukama. Důkaz, že to myslí opravdu vážně je i její osmileté trénování japonských bojových umění. Jenže ani Emily nemá srdce ze skály, a tak se do její plánu neočekávaně dostanou i milostné komplikace. Více o dějové lince se dozvíte zde.

Emily VanCampová jako nová hvězda červeného koberce

Emily není úplným nováčkem seriálů. Čeští diváci ji mohli vidět v jedné z hlavních rolí seriálu Everwood. Kanadská herečka si rolí Amy Abbotové v seriálu Everwood získala mnoho fanoušků. Pochází z Ontaria a ve dvanácti se přes odpor rodiny přestěhovala do Montrealu, aby mohla studovat prestižní baletní školu. A seriál Pomsta pro ni nebyla jen práce. Potkala zde i lásku. Chodí s Joshem Bowmanem, s hereckým partnerem z Pomsty. Jak to mezi nimi jiskří i na plátně, na to se můžete podívat každé pondělí od 20.30 na Prima Love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.