Podvádíš mě! Jak detektivové přijdou na nevěru?

Žárlivost je v člověku stejně zakořeněná jako sexuální přitažlivost. Jestli si nejste jisti partnerem nebo partnerkou, existují firmy, které vám pomůžou zahnat pochybnosti. Je řeč o detektivních agenturách. Ty používá i reality show Podvádíš mě, která odhaluje a řeší nevěry...

Reality show Podvádíš mě každou středu odhaluje další případy nevěry. Nejdřív však musí zmapovat terén, aby mohl podezřívavý partner na záletníka uhodit...

Detektivní agentury mají plno

Detektivní agentury se zabývají nejrůznějšími případy - od drobných krádeží v kanceláři až po „krádeže“ druhých poloviček. Ani byste nevěřili, kolik má taková agentura klientů, kteří si objednají odhalení nevěry. Je to až pět klientů týdně! V některých případech dokážou detektivové odhalit nebo vyvrátit nevěru už do pár hodin, a to zejména tehdy, když si nevěrník či nevěrnice nedávají kvůli citovému vzplanutí pozor. Komplikovanější případy pro detektivy znamenají páry, co se vídají pouze občas za účelem sexu bez citového poblouznění.

Nejste si jisti? Tady je návod

Pokud máte pochyby o věrnosti partnera nebo partnerky, je zapotřebí udělat si čas a zajít osobně do detektivní kanceláře, kde se vás ujme detektiv, kterému předáte co nejpodrobnější informace.

Herečka Diane Lane si ve filmu Nevěrná vyzkoušela na vlastní kůži vášnivou nevěru s Olivierem Martinezem.

Vaše anonymita je zaručena, nemusíte nikam zadávat své osobní údaje. Detektiv však bude potřebovat zejména fotografii vašeho partnera nebo partnerky a pak informaci o tom, kdy a kde se sledovaná osoba pohybuje (nebo má pohybovat).

Pátrání po nevěře v akci

Poté se rozjede pátrání. Agentura zaměstnává i detektivy-herce, kteří pomocí nejrůznějších převleků a triků sledují každý krok podezřelé osoby. Sestaví přesný denní harmonogram sledované osoby i seznam osob, se kterými se osoba sešla. Zároveň pořídí pomocí záznamových přístrojů fotodokumentaci nebo videonahrávky. Záznamy si kancelář neponechává a je na objednavateli, jak s nimi naloží. Detektivové však radí si záznamy neuchovávat, jelikož při zneužití těchto dokumentů hrozí žaloba od osob na záznamu. Detektivní agentury zpravidla nespolupracují s policií, protože v České republice není nevěra považována za trestný čin.

Chcete vidět takový zásah detektivů, kteří přistihnou milence přímo při činu?

Sledujte reality show Podvádíš mě! Na Prima love každou středu ve 20.15!

Znáte tři (ne)oprávněné důvody k nevěře?

O čem přesně je reality show Podvádíš mě?

Kristýna Lavická

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.