Podívejte se na Ságu Twilight: Nový měsíc na Prima Play

V neděli večer jste mohli vidět na Prima love ve 20.05 pokračování úspěšného příběhu Stmívání, Twilight sága: Nový měsíc. Pokud jste film nestihli, můžete se podívat na pokračování příběhu Edwarda a Belly zdarma v našem archivu Prima Play.

Edward se rozhodne opustit svoji Bellu navzdory tomu, že ji miluje. Po nešťastném incidentu během jejích narozenin mu totiž došlo, že milovaná Bella bude v jeho přítomnosti coby upíra vždy v ohrožení života. Rozhodne se ji opustit a v Belle v ten moment něco umře. Z odchodu Edwarda se nemůže dostat, překlenout tyto bolestivé dny jí pomáhá kamarád Jacob. Jacoba ovšem čeká také jedna důležitá transformace, o které zatím netuší.

Takže pokud jste film v neděli na Prima love nestihli nebo ho milujete tak, že ho nikdy nemáte dost, můžete se na něj podívat v našem archivu Prima Play kdykoliv (po dobu jednoho týdne) budete chtít.

KLIKNĚTE NA FOTOGRAFII A PUSŤTE SI FILM Sága stmívání: Nový měsíc

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.