Podívejte se do soukromí hvězdy ze Zločinů ze Sousedství

Perličky ze svého soukromí vhodila do světa herečka Jennifer Finnigan. Co má představitelka hlavní hrdinky krimi seriálu Zločiny ze sousedství ráda? Další díl seriálu Vraždy ze sousedství uvidíte v pátek od 20:15 na Primě LOVE.

Překvapení ve skleničce

Kdybyste chtěli blond krasavici, která je mimochodem už roky šťastně vdaná, pozvat na drink, neurazíte jí dobrým Martini. Na to si patrně Finnigan potrpí a nedávno si ho dala i v mírně netradiční úpravě.

Zatímco na rugby vyrazila s manželem, na nákupy se Jenn vydala s dalším rodinným parťákem – chlupatým, roztomilým a tuze trpělivým. I to můžete vidět na jejím Instagramu.

Jennifer se alkoholu rozhodně nevyhýbá, narozdíl od jiných hollywoodských hereček, což na jejím Instagramu můžete sledovat naprosto pravidelně. Nedávno také oslavovala svoje narozeniny v Las Vegas, kde rozhodně střízlivá nebyla. A nedávno? Možná to byly narozeniny křečka...:-)

Taková podivná vražda

Na nákupy nicméně nemá patrně ani pomyšlení Annabeth Chase v Zločinec ze sousedství. Vrah totiž v pátečním dílu pod vlivem drog zabil dvě ženy. Annabeth i její kolegyně dochází k poznání, že se jednalo o vraždu na objednávku.

Další díl seriálu Zločiny ze sousedství uvidíte v pátek od 20:15 na Primě LOVE.

Sdílejte článek
Štítky seriál Prima Love krimi

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.